Om man fokuserar på annat än stjärnor

Vi fortsätter lite på förra inlägget men spolar tillbaka tiden lite.  Det var som sagt pysselafton hos Angelica.
 
Det roliga är att hon numera bor typ granne med min första lägenhet. Det var så mycket att se den igen och titta in genom fönstret där nuvarande hyresgäst inte har någon adventljusstake i köket. Miss u. Iallafall.  Angelica var redig hemma fru och gjorde mat (tacopizza).  Medan vi väntade på maten så gjorde vi julgodis. 
 
Vad godiset innehöll vet jag inte.. jag fick i uppdrag att hacka pinjenötter. Min spontana reaktion var att neka uppdraget men kom inte på något vettigt argument. Men de gick riktigt bra att hacka.
 
 
Sedan åt vi. Jag var så hungrig att jag bara fotade pizzan som blev över. Osten är mozarella, vi är ju inte galna.
 
Jag drack mitt tredje glas julmust denna säsong. Måste vara rekord.
 
 
Sedan gjorde vi nästa julgodis. Ännu en gång fick jag hacka, denna gång cashew. De var ännu hackvänligare.
 
Sedan hjälptes vi åt att lägga i formar.
 
 
Sedan blev de pyssel. Medan jag kämpade med min stjärna så gjorde de kransar. När Angelica nämde småkryp så kändes det som att jag valt rätt pyssel.
 
 
Vi drack även glögg men eftersom jag är så orutinerad så fotade jag inte flaskan så jag vet inte namnet men den var jätte god och innehöll 2,2 % alkohol.
 
 
Man tycker att man efter ha gjort en stjärna borde veta hur man gör.. Men nää andra stjärnan bråkade extremt mycket med mig. Fick inte till klippningen. Hade två papper extra. På första stjärnan så blev papper 3 och 7 fel. Men på stjärna två så blev de två första papprena fel innan jag äntligen fick till det.
 
Men den blev bättre än ettan när jag väl fick till det.
 
 
Medan jag kämpade med mina stjärnor så lekte de andra med burkar. De gjorde burkar med mossa med mera och burkar med flingsalt runt om.
 
Fina blev dem.
 
 
Sedan fick vi äntligen smaka på godiset vi gjort. Det var verkligen super gott och övermätt så åkte två av oss hem.
 
 

Kommentera här: