Snöängel och adventljustake

Vintern har varit kvar över helgen så vi fortsätter att prata om den.
 
Vi börjar med att prata om mina fotspår ifrån dagen innan. Vid bildens början så möts båda fotspåren men påvägen till mamma så tar jag en konstig omväg medans jag påvägen hem gick mycket rakare.
 
 
Sedan ville jag givetvis göra årets första snöängel. Men mamma kritiserade mitt val av ord. Hon menade på att jag redan gjort en snöängel i år. Det hade hon rätt i men till mitt försvar så trodde jag att min februari snöängel var gjord förra december.
 
Så det här är SÄSONGENS första snöängel. Den blev inte så jätte lyckad. Den har inget huvud och jag kände mig lite stel i benen. Jag vet inte om det var jackan och stövlarna det var fel på eller mig. mest troligen mig. Det var likom dagens första promenad så jag var inte ordentligt uppvärmd. 
 
Sedan är jag äldre än i febuari.
 
 
Igår satte jag upp adventljusstake. Den blev inte så bra på bild.
 
Men nu är det fritt fram och börja vadslagningen. Hur länge tror ni den håller sig vid liv? Jag spår att någon katt kommer välta ner den. Efter några upprepningar så kommer ljuset att sluta lysa.
 
Jag säger att den lever max till lucia. Vi får även tänka på att det här är andra året som denna ljustake tjänstgör. Staken innan denna lyste sin sista gång vid säsongens slut, sedan fick den sin avslutande smäll.
 
 
 
 
1 Anna:

skriven

Jag har tejpat fast mina adventsljusstakar på fönsterbrädorna så katterna inte kan välta dom 🙄

Svar: stark tejp? för att överleva så tror jag de måste sitta fast så hårt att jag själv inte får bort dem 😂
Sabina

Kommentera här: