The holiday

Det senaste så har jag sett mängder med julfilmer, bland annat the holiday.
 
Varför gör inte människor så i verkligheten? Eller jo det händer väl säkert att människor byter hem med varandra men i filmen är det mer än så. Den ena fick husägarens bror och den andra fick exet kompis. Men jag menar inte att husbytet ska ge en kärlek. Jag tänker större än så.
 
 
Om jag hade bytt hem med någon så hade den jag bytt med fått ta del av mina vänner, min familj, min vardag och mina djur (dock inte hunden, någon måtta får det ändå vara, iallafall på natten). Det blir ett väldigt jobb för mina nära och kära. Men ändå. 
 
Om en person hade bytt med mig i oktober så hade hon fått (enligt min instagram och mitt minne).  Städa bort fluglarver, sova i mina föräldrars gästrum, göra fransförlägning, ta med klara på hundträning, dricka höstdrinkar med Angelica och Michaela, fika med Mikaela och alla barn med Jenny, dricka vin och äta smörgåstårta med mina vuxna vänner, kallbadat med Michaela och  gjort fransförlägning igen. Oktober kan ha varit den mest händelsefulla månaden det här året. Förutom möjligtvis december som knappt börjat än. 
 
 
I skrivande stund så är jag och ungkatten inte överens om hur vid hon får vara i gaderoben eller inte. Klädkammare och gaderob verkar vara dagens tema.
 
BTW.
 
Pepsi går under namnet ungkatten i bloggen (eller kattungen), Sonja går under namnet stora systerkatt i bloggen. Medan Klara kallas Klara eller hunden. Hon behöver också ettt bloggnamn. Gärna något som gör att man hör att det är hund, visst hunden funkar men det är inte lika roligt.
 
Även mina systrar behöver bloggnamn. Det är inte bara människor som känner mig som läser. Dagligen dyker det upp någon okänd som läser bloggen en gång och aldrig mer. Fast de kanske inte läser utan kollar mest på bilderna.

Kommentera här: