Tjuvtitt på två julklappar

Nu är det några blogginlägg kvar innan jag ska blogga om julafton.  Men vi kan tjuvstarta lite med det två mest diskuterade klapparna.
 
Vi börjar med julklappen ifrån Ida. För ett tag sedan avslöjade Jenny att vi skulle få något dyrt ifrån Ida och att hon hade tjatat till sig att få reda på det. Jag ville inte veta men bad om en ledtråd. Jenny sa att det var något som hade med förhäxad att göra.
 
Så jag googlade förhäxad men hittade inget och släppte det. Men jag har varit bra nyfiken. Väl på julafton när jag och Jenny skulle öppna så hör jag Jennys förvåning när hon säger "oj vad tung den är". Sedan när jag väl öppnar så finner jag detta.
 
 
OBS! Menar ej Thea. Medan jag snopet börjar försöka lista ut hur jag ska komma under tejpen och makaronerna så säger Ida åt oss att kolla i lucket.
 
Så nästa år ska vi systrar tydligen tatuera oss. Det ska bli roligt.
 
En annan roliga sak.. Jenny frågade om datumet för att tatuera sig. Hon frågade om det var 8/10?  Nä första svarade Ida. Strax efter så frågade jag typ samma sak. Om det var den 8/10 vi skulle tatuera oss?
 
Jenny hjärntvätta mig tydligen. 
 
 
Nästa paket var ifrån min styvfars föräldrar.
 
Jag anade direkt att det var en chokladask. Antigen en Alladin eller Paradis. Jag väljer paradis alla dagar i veckan.
 
Men jag var helt säker på att jag skulle få en Alladinask. De kändes som den typen som skulle köpa den. Tomas höll inte med mig för han "känner sina föräldrar" men jag anser att han inte alls gör det. Nämnde det även för Jenny som inte riktigt tog diskutionen på allvar. 
 
MEN DE ÄR TYPISKA ALLADIN KÖPARE!!!!!!!!
 
 
Att jag inte fotade innehållet med mobilen direkt efter jag öppnat... Jo det är fullt möjligt att det beror på att jag hade fel.
 
Dock så är jag tacksam över att jag hade fel.
 
 

Kommentera här: