Top nine på instagram

Jag vet att det är för tidigt att blogga om det här och det lär ändras. Jag siar att en bild jag lägger ut nästa vecka kommer få vara med på den här listan.
 
Vad pratar jag om egentligen? Jo om de nio mest gillade bilderna på instagram i år. Jag har kommit fram till att människor gillar mat. På sex bilder av nio så finns något ätbart!
 
Vinnaren är bilder ifrån Klaras rallylydnadträning med texten "tränat rallylydnad 3 dagar förra veckan. Sedan har jag taggat den med både cavalier och rallylydnad så jag är alltså inte det minsta förvånad över att den leder. Klara är dessutom fin.
 
Tvåan  är en bild på mig och Thea med texten "första mötet med Thea". Det är den enda bilden i år som inte är ett kollage. Att den är tvåa förvånar mig inte heller. Motsvarande bild med Tim förra året var mest gillad. Människor gillar att se en bebis för för första gången. 
 
Trean är en bild på mig som dricker kaffe på espresso house, en nutellavåffla, mat ifrån max och en solig bild på mig och mamma. Med texten "det är helt okej att vara mig denna veckan" plus en smiley som räcker ut tungan. Bara smileyn lockar nog och sedan var det mycket ätbart på bilden + glad text.
 
 
Vissa bilder har lika många likes men det orkar jag inte tita på nu.
 
Fyran är bilder ifrån när jag var i göteborg i augusti. Pinchos och en jätte bulle. En vacker utsikt och att mamma var med på bilden lockade garanterat. 
 
Femman är bilder ifrån litet poolparty. Det var den enda badbilden.
 
Sexan är bilder ifrån  Catharinas 50 talsfest.
 
Sjuan är bilder ifrån pinchos.
 
Åttan är bilder ifrån när jag hälsade på mamma på sjukhuset efter hennes hjärnopration och givetvis mat.
 
Nian är snöbilder.
 
 
¤ Som sagt "mat" på 6 bilder av 9.
¤ Mamma på 3 bilder av 9.
¤ Bild på mig på 9 bilder av 9 (Öh, som typ 95 % av mina insta bilder)
¤ 4 bilder av 9 där alkohol är inblandat (syns dock inte på en bild)
¤ 0 bilder av 9 där en katt syns!!! SKANDAL.
 

Kommentera här: