Pokemon Go

Jag har starka misstankar om att jag är fullständigt dum i hela huvudet.
 
 
Mitt i natten (22:30) så släpade jag med mig Klara (hunden) för att jaga pokemon. Jag ville undersöka om det stämde att det fanns två pokestop 800 meter hemifrån mig. Så i mörkret så gick jag spåret ner. Det var knöligt och issnöigt. Nämde jag att det var mörkt? Jag är mörkrädd och tror på fullaste allvar att det finns elaka troll och zombies där omkring.
 
 
Jag hittade mina pokestop. Efter att ha besökt det ena så gick jag vidare till nästa (de låg nära varandra). Sedan gick jag tillbaka till det första för att sedan gå till det andra igen. Tur att just Klara är min hund. Hon hängde snällt på. Förra hunden Ella hade oroat sig för min hälsa.
 
Efter att ha varit vid andra stoppet för andra gången så gick jag cykelvägen hem som iallafall var upplyst även om jag tror att det finns monster där också. Totalt var jag ute i 45 min och kallt var det också!
 
 
Vi har börjat få nya sovrutiner hemma. Jag kan inte somna utan att först att ha varvat ner med ungkatten liggandes på/vid min kudde. Tack och lov så kommer hon när jag ropar. När jag är tillräckligt avslappad så dissar en av oss den andra och lägger sig tätt intill Klara.  Med en av oss menar jag att vi turas om att vara en av oss. 
 
Vi är ordförande och sekreterare i Klaras fanklubb.

Kommentera här: