Semlo veckan

Hello Darlings!
 
Här är mitt liv sedan senast (om man bortser ifrån de två inläggen jag gjort imellan nu och senast) om man ska utgå ifrån mitt liv enbart består av det min mobil fotar.
 
Första bilden visar hur det såg ut i min säng mitt i natten. Visst blir man trött av att titta på bilden?
 
 
Veckans citat kommer ifrån serien Grace and Frankie. Det är sååå irreterande när man bestämt sig för att ignorera en kille och den djävulen inte märker det eftersom han är frånvarande.
 
 
Jag har fikat på tant brun med Michaela och Martina.
 
 
Sedan har jag även fikat. Mormor hämtade mig i staden så jag slapp vänta i 50 min på bussen. Jag tror jag sparade 5-10 min på att bli hämtad. Mormor kidnappade mig! Men det var trevligt och jag fick en nutella semla ifrån coop. Den var god men nutella semlorna på tantbrun är godare. Men jag var nyfiken på nutella semla ifrån coop.
 
Det värsta med nutella semlor är både tant brun och coop förstör semlan genom att lägga choklad på locket!
 
 
Min lilla syster var fräck att fylla 28 år! Hur kan en lilla syster vara så gammal? På bilden ser vi när mamma skickat ett grattis sms till min syster.
 
 
Sedan har mamma provocerat mig. Först vill jag nämna att jag ALDRIG har somnat till en film/serie/tv om det inte varit 100% medvetet men det händer typ verkligen ALDRIG.
 
Så jag blir provocerat att hon inte stänger av tven om hon är trött och vet att hon endå kommer somna. Jag stunderade henne i 40 min. Hon såg typ 5 sekunder på tv under den tiden. Det som stör mig är att jag inte hade fixat att missa något på det jag tittar på.
 
 
Sedan har jag fikat. Med Caharina och Theresia med delar av deras familjer. Vi var inte ensamma med att vilja fika så vi fikade på tredje cafet vi var inne på eftersom vi ville ha sittplatser.

Nya konditoriet. Grädden var iallafall god annars var den inte märkvärdig. Sedan drack jag latte i glas.
 
 
Jag har tränat! Till mora träsk. Bilden är tagen en stund innan.
 
 
Sedan har jag fikat. Köpta semlebullar som man fyller själv a la Tomas/Nuvarande pappa. På tal om Tomas. Nu när Tim är 1 år så har det blivit naturligt att kalla Tomas för Morfar (trots han inte är biologisk morfar). Det var lite skumt i början eftersom Tomas är Tomas, din pappa (om man pratar med Ida, din man (när man pratar med mamma).
 
Vart var jag? Jo semlor. Med tanke på förutsättingarna så var de godkända. Men någon var snål med grädden! Tydligen är dessa godast om man äter dem som en hamburgare. Med riktiga semlor så äter man locket först men överflödig grädde.
 
 
Jenny har varit i ullared och jag fick inte följa med (blogg verisionen, ej sanningen). Jag bad henne att kolla på hattar, Efter att ha tvingat henne att skicka bilder medans hon provar hattar så slutade det med att jag bad henne köpa två till mig.
 
En vit solhatt. Förra året så hade jag dagligen min svarta hatt i Danmark men eftersom det var varmt så var hatten lite väl varm så jag behöver ett svalare alt.
 
Sedan ville jag ha en svart hatt som jag egentligen inte behöver MEN den var snygg.
 
 
 
När jag frågade Jenny hur mycket jag var skyldig henne så sa hon 190 och sa att hon hade kvittot om jag ville kontrolltitta. Men det ville jag inte. Men en stund senare fick jag kvittot ändå eftersom jag ville se vad hon köpt och hon orkade inte skicka bilder.
 
Det slutade med att jag påpekade att hon sagt fel siffra till mig. Trots att jag var ironisk så kallade hon mig snål. Så jag swisha henne 200 kr med texten. "jag är för fan inte snål".
 
 
Sedan vill jag skryta! Jag tippade melodifestivalen (efter att ha tjuvlyssnat på låtarna i förtid). 5 av 7 rätt! Jag gav fem hjärtröster till Anderas, duettparet och 15 åriga tjejen. Så två av de jag röstade på gick till finalen!
 
Mina fyra "favoriter" gick vidare. Det var likadant förra veckan. Då gick också mina fyra "favoriter" vidare. Men då röstade jag på Wiktoria (gick till final) och Anna (som gick till andra chansen). Så hade jag tippat den veckan så hade jag även då haft 5 av 7 rätt. Märklig känsla.
 
 

Kommentera här: