#TBT danmark 2013

Jag har gjort ett bloggschema. Vi får se om jag följer det. Ett av blogginläggen på torsdagar ska hamna om gamla bilder. 
 
 
Vi börjar med när morfar och Richard kissade på sig på sommarland.
 
 
 
På den resan lånade mormor min filmkamera. Hon fotade mest med den (det duger den egentligen inte till, den duger sådär med att filma med). I somras såg vi på det som filmades på båten till Danmark. En av pojkarna hade filmat när han åkte hiss. Det var underhållande.
 
 
Jag försökte ta sexiga bilder när jag åt glass men jag misslyckades (de bilderna finns säkert i bloggarkivet). Men nu i efterhand så ser jag att Mormor lyckades rätt bra (förlåt mormor!)
 
 
Av någon anledning så har jag flera bilder på mina fötter. Saknar de skorna! Eller mer färgen. Jag och mormor hade varsitt par och jag fick hennes efter mina blev utslitna. Efter dessa skor så har jag bara haft orginal foppatofflor.
 
 
Jag började med traditionen att ta självporträtt i danmark. De bilderna är sådär men poängen med kommande bild är att jag saknar den tröjan! Tror den är gömt bland mina ridkläder hos mamma. Älskar ljustgult
 
 
Jag skulle även fota porträtt på pojkarna. Jag trodde det skulle bli en lätt uppgift och att jag bara behövde be dem göra grimaser så skulle uppgiften vara lätt. Men istället blev de sjövilda och jag blir tramatuserad. Sedan var bakgrunden för mörk. Okej.. jag har bättre bilder än den jag visar men jag har också sämre. 
 
 
Morfars dåvarande bil Jag saknar den! Det är den bästa bil han någonsin haft och någonsin kommer ha (jag är synsk).
 
 
Denna selfien har jag enbart för att visa hur liten R var för 5,5 år sedan! Han är verkligen mini. Nu är han längre än mig. Det är mycket enklare att ta selfie med tagens mobiler än vad det var med digitalkamera (som jag fotar med på denna bilden)(jag hade tre kameror med mig till Danmark). Jag saknar mitt mörka hår när jag ser dessa bilder.
 
 
Jag drack min första iskaffe. Den var inte god men jag tror att jag fick i mig hela, annars får någon protestera.
 
 
Vi var i Danmark på midsommar så de brände häxa. Jag tycket fortfarande att det är skumt.
 
 
Jag hade en regel om max 10 bilder så vi avslutar med när morfar äter glass. Det finns en anledning till varför han är känd för att köpa den största glassen han hittar.
 
 
 
 
 

Kommentera här: