Tio av mina pokemon jag vill prata om

Här kommer det nördigaste blogginlägget jag någoinsin skrivit. Vi ska prata om de 10 mest intressanta pokemonen jag har. OBS inte de bästa utan de mest intressanta eller söta.
 
Vi går igenom dem vänster till höger (jag är ju inte helt galen).
 
Gastly
Jag och Klara var ute en sommarkväll och letade pokemon när hon helt plötsligt blev rädd för något och stannade till. Strax efter dök denna upp. Kanske ser djuren pokemonen i verkligheten. Jag vet inte om det var just denna gastlyn men det var iallafall en gastly.
 
Cloyster:
Denna gillar jag för att den ser ut som en fitta. Ja min fitta ser ut så. Kanske borde skicka den när en kille vill se bild på min fitta.
 
Ponyta:
Enbart söt! Fångade min första sådan i Göteborg i år och nu har jag träffat en del. Önskade att jag sparat alla.
 
Abra:
Älskar att den ser rätt dryg ut. Just denna pokemonen som ni ser på bilden är den enda pokemonen som jag ALDRIG kommer göra mig av med (då har jag även Abra som är bättre än den). Jag har ett personligt band till den. Jag hade hört att den var svårfångad (vilket jag inte tycker stämmer så jag kan ha missförstått) och länge var den min ena Abra.
 
Aorodactyl:
Var den första jag fick i ett 10 km ägg.
 
 
 
Pidgeot:
Denna är INTE den första jag någonsin fångat MEN är den pokemonen jag har kvar som jag haft längst tid. Ifrån början var den en Pidgey som jag senare utvecklat.
 
Skitty:
Enbart söt. Även manga lejonen den utvecklas till är söt.
 
Dratini:
Också enbart söt.
 
Eevee
Ännu en enbart söt MEN Eevee är nog den pokemonen jag tycker allra bäst om som ras.
 
Hypno
Denna fångade jag rätt tidigt i min pokemon kariär. Innan jag fångade den så hade jag mest jagat där jag bor (och där det inte finns så mycket pokemon) men dagen när jag fångade (just den) Hypon var jag i Lidköping och genast kom nya pokemon upp. Någon timme (eller något) efter jag fångat denna pokemonen så tappade jag mobilen i sjön!! Kanske var Hypon som blev sur över attt ha blivit fångad.
 
 
 

Kommentera här: