Vill ha get i lägenheten

Mitt liv sedan senast (enligt mobilbilderna)
 
 
Jag har tittat på how i met your mother och jag tycker att Ted är dum pågrund av följande. Jag är team Lilly.
 
 
 
Förra fredagen när jag skulle gå hem ifrån mamma så ville Tim gå med Klara. Han tog kopplet och gick i väg. Min taskiga hund ansog att hon inte var någon leksak och rörde sig inte ur fläcken. Jag håller med Klara MEN han hade tidigare matat henne med ostbågar så hon kunde allt ha ställt upp lite medan jag filmade.
 
 
Sedan blev det vinter på riktigt och der firade jag med att göra en snöängel. Det är barnsligt roligt. Älskar det.
 
 
Jag har även läst tidningen. Denna ifrån Elvis är såå sant. Man börjar titta på pippi eller saltkråkan med ett barn och helt plösligt är man själv och tittar.
 
 
 
En morgon så satte jag mig i soffan brevid stora syster katt. När jag skulle resa på mig så låg det helt plötsligt en annan katt där.
 
 
I veckan har jag ätit mcdonalds. Här på bilden ser vi en mc vegan. Jag stör mig på att dressingen och salladen inte är placerad över hela hamburgaren (brödet). Sedan ska väl salladen vara under burgaren?
 
 
jag har haft en sminkrensning. Här ser vi hur det såg ut efter att jag gått igenom alla läppstift jag var tveksam till. Lyckades rensa ut några.
 
Hur man tvättar bort allt? Man använder matolja!
 
 
I veckan har jag insett att det troligen ser skumt ut bredvid min toalett när det ligger en spegel där. Man behöver inte vara ett geni för att gissa vad den används till. Men så var fallet inte helt.
 
Den hamnade där efter en finne/inflammerad hårsäck som jag ville studera.
 
 
jag har även upptäckt att min syster är skum
 
 
Idag har det snöat MASSOR men min snöängel syns fortfarande! jag har tittat till henne hela veckan.
 
 
1 Sarah:

skriven

How I met your mother är bra :)

Kommentera här: