Disney on ice och pokemonjakt.

Nu är jag hemkommen efter weekend i Göteborg med systrarna. Helgen gick sjukt fort!
 
Vi bodde på scandic opalen. Sjukt fint hotell men jag avskyr hissarna. De är mycket sämre än de på scandic europa. Ser ni det stora fönstret vi hade på rummet? Jag älskar det! Vi bodde på tolfte våningen.
 
 
Efter att ha börjat stöka ner på vårat hotellrum så gick vi till pinchos på götabergsgatan. Jag har velat äta på pinchos i flera år och jag blev inte besviken.
 
Halloumin var det godaste jag ätit någonsin. De är värda att döda någon för.  Älskade även drinkarna. Den ena på bilden är Jennys. Av de på bilden så tyckte jag bäst om peachy. Fisken var också väldigt god MEN smakade väldigt mycket fisk så gillar fiskpinnar men inte fisk så bör man undvika den. 
 
Det är så sjukt smidigt att beställa allt i en app. Jag hade föredragit om de kom ut med maten men det var inga problem att hämta själv heller.  Jag fick äran att boka bordet efter att jag och mina systrar hade bestämt oss för att äta där. Något jag är sjukt stolt över var att jag tänkte på att skriva i bokningen att vi ville ha barnstol (det hade säkert gått att lösa på plats men det var sjukt smidigt att stolen stod redo och personalen var garanterat nöjda)
 
 
Väl framme på hotellet så nattade vi bebis sedan var vi vakna halva natten och hade ansiktsmasker på samt spelade kort. Eller kanske inte.. Vi gick och lade oss vid 21:00 (!!!). Jag hade sett fram emot att iallafall slappa i sängen några timmar men jag var sjukt trött.
 
 
 
Jag vaknade flera gånger under natten men sov ändå hyfsat. Klockan 7 steg jag upp och satte mig vid fönstret och spelade pokemon go samtidigt som jag lyssnade på podcast. Pokemon är mycket roligare att spela i storstaden än hemma. Jag hade inte spelat det på 1,5 år så det fanns mängder nya pokemon. Bäst av allt var att det gick att komma åt två pokestop ifrån vårt rum. Iallafall ifrån min mobil, inte ifrån Jennys (som smittades)
 
Strax efter nio fick vi upp tonåringen. Om blickar hade mördat så är jag inte säker på om Jenny och jag hade fortsatt att leva. Jag fick passa bebis medan de andra hämtade mat. Jag torkade min första snoriga bebis näsa. Förutom att det var äckligt så var jag värdelös på det. Ett tag hade han snor i halva ansiktet.
 
När jag väl hämtat mat så var det så trångt på bordet så jag valde att sätta mig vid ett bord brevid. Först och främst för att det skulle underlätta att ta fina bilder.  Rekomenderar mango yoghurten på scandic hotelen.
 
 
Efter frukosten så lämnade vi den trötta tonåringen och drog till avenyn. Jenny ville gå i affärer och jag ville först och främst köpa espresso house kaffe. Halva tiden spelade jag pokemon och hade fullt upp och var inte riktigt medveten om omgivningen. Jag hängde på dit Jenny gick och jag fick tillslut mitt kaffe samt handlade lite på Tiger.
 
 
 
Klockan 14:30 så lämnade jag och Jenny de två minderåriga och drog på Disney on ice. Väl där så fick vi finbesök av Mikaela med familj.
 
Showen var bra även om jag föredrog den för två år sedan när de bara körde frost. I år körde de som vanligt med mycket av allt. De är sjukt duktiga.
 
 
När showen var slut så höll tonåringen på att svälta ihjäl så vi åt mat på hotellet. Jag åt vegan hamburgaren och rekomenderar den inte. Själva burgaren var god men annars var den mest trist. 
 
 
Väl tillbaka på rummet så var vi vakna något längre än till 21:00 iallafall. Kvällen och morgonen så roade sig jag och Tim oss med att leka bakom gardinen. 
 
Jag hade nytt plånbokskal som den unga herren ständigt stal. Jag har numera små bitmärken på den.
 
 
Sedan var det frukost igen med samma upplägg som dagen innan men denna gången fick jag plats vid bordet.
 
 
Efter att ha packat ihop våra saker på hotellet så drog vi till norstan. Jag tycker det är svårt att shoppa. Först vill jag inte ha något och sedan vill jag köpa massor när jag väl kommit igång. 
 
Men under min "vill inte köpa något" så hängde jag med Jenny och körde barnvagn.Den lilla somnade. Efter en stund gick jag för att köpa kaffe det skedde lägligt tills Ida (som gick ensam) skickade ett "jag orkar inte mer" meddelande så hon fick hänga på att dricka kaffe (hon köpte smoothie)
 
Efter kaffet så lämnade jag henne sittande och gick en stund på kicks och blev förälskad i två läppstift. Men innan jag hann ta ställning så var mina systrar hungriga. Trötta, hungriga och griniga så lyckades vi enas om asiaktiskt mat på nordstan. Rödcurry i kokosmjölk är verkligen guds gåva till människan.
 
 
Efter maten så köpte jag en till kaffe (man får passa på medans man kan) och sedan köpte jag mina två läppstift. Ena kan ni se på bild längre ner i inlägget och det andra var blått. Vi kissade och till min förtjusning så hade toaletten en rosa kran. Jag blev även imponerad över Jennys åka rulltrappa med barnvagn kunskaper.
 
 
Sedan tog vi spårvagnen till bilen och åkte motvilligt hem. Både jag och Jenny hade velat stanna en natt till. 
 
Bild på läppstifet. Tror det kan bli riktigt snyggt med lite smink till. Det är någon form av grön nyans med blåa toner.
 
 
 
 

Kommentera här: