Planterade träd till serien you

Första veckan av 2019 har passerat och jag har ev. redan fattat årets dåligaste beslut. 
 
För några dagar sedan laddade jag ner en app som heter forest. I den får man plantera låtsas träd och man får själv bestämma hur länge man vill plantera. 10-20 min så är det buskar, 25 min så blir det ett träd. Vid ännu längre tid så blir det flera träd. Problemet är att under tiden man planterar så får man inte lämna appen! Mobilen får dock vara låst.
 
Jag är mobilberoende och slö surfar hela tiden! Typ några sekunder var femte minut till ännu mer. Men har man igång planteringen så klarar man sig ifrån mobilen även om det kan vara extremt jobbigt. Om man trotsar mobilförbudet så vissnar mitt träd och det vill jag ju inte.
 
För varje träd man planterar får man poäng. Har man tillräckligt många poäng så ska det gå att göra så någon annan planterar ett riktigt träd någonstans.
 
 
En annan sak jag har hunnit göra är att se första säsongen av serien you. Jag hörde talas om den några veckor innan jul. Den handlar om en manilig stalker och någon sa att han ifrån gossip girl spelade stalkern. Med de orden så anade man att det var Penn badgley de pratade om.
 
Jag såg hela serien på en dag och planterade träd i 10 timmar (!) den dagen. Det var delvis pågrund av trädplanteringen jag såg alla avsnitten i rad. För när ett avsnitt var färdigt  så hade jag planteringstid kvar. 
 
Serien var sjukare än vad jag trott men ändå inte lika sjuk jag trott. Jag trodde stalkern skulle vara på ett annat sätt. Penns karakrär är sjukt obehaglig men det läskiga är att man stundvis känner empati för honom och vill att han ska vara lycklig.
 
I det stora hela så gillade jag serien. Avsnitt 1 var sådär. Men andra avsnittet blev serien intressant för att sedan kännas seg för att sedan bli intressant för att sedan bli seg igen för att sedan komma med ett super slut. När man analyserar när jag tyckte serien var intressant så kan man nog komma fram till att jag är sjuk i huvudet.
 
Det kommer bli jobbigt att se Penn i gossip girl i framtiden och jag är tveksam till om jag någonsin kommer vilja träfffa män igen.

Kommentera här: