Barnpassning och gulklänning

Om jag ska blogga i rätt ordning ifrån Danmark så ska jag skriva om sommarland, sedan ett inlägg om tivoli men jag känner inte för att blogga i ordning. 
 
Vi tar istället och pratar om vad jag gjort idag. En ren shopping dag. Vid 12 var vi framme i Randers shoppingcenter. Jag köpte lite till mig men var mer intresserad av att köpa presenter. Jag köpte iallafall enhörningsplåster och en ny (wet) hårborste.
 
Jag tog en selfie i ett diadem jag inte köpte. I vanliga fall så hade jag fotat för att det roade mig men denna gången var det för att skicka till mamma.
 
 
 
Sedan kom Jenny till varuhuset och bad mig komma och hjälpa henne med Tim. Hon skulle äta och Tim som blivit sjuk under natten var gnällig men han roades av att leka i lekrummet.
 
 
Sedan ansvarade jag för honom så min syster skulle få shoppa i lugn och ro. Vi lekte i en legohög, i en bil och hoppade studsmatta.
 
 
Vet ni hur snabb en 1,5 åring kan vara? Väldigt snabb! Som tur är så tycker de flesta människor att han är söt när han kommer springande.
 
 
Tillslut fick jag lite egentid och kunde köpa kläder. Jag köpte två kortbyxor, en kjol och en gul klänning. Den sistnämda är jag såå glad över att jag hittade. Dels för att gult är fint men också för jag tidigare sagt till mamma att jag hoppades att jag skulle hitta en gul klänning.
 
Det fanns mycket fina kläder i år. Modet är bra.
 
 
Avslutades med en milkshake.
 
 
Sedan kom mina morföräldrar och räddade mig. De dumpade mig i varuhuset eftersom jag inte var klar samtidigt som dem pågrund av barnpassning. Var rätt skönt att gå själv ett tag.
 
Sedan drog vi till en kiosk. Jag är 30 år och morfar fick vakta utanför toaletten pågrund av att jag inte kunde låsa. Det var konstigt lås som troligen inte fungerade.
 
 
Var bara tvungen att fota kusinen.
 
 
Sedan avslutar vi med en bild på min mat. Resten av kvällen har vi inte gjort något speciellt hos mormors syster.
 
 
 
 
 

Kommentera här: