Danmark: dag 1

Gooood Mooooorgon.
 
Nu är det dag två i exotiska Danmark. Så vi kan väl titta lite på bilderna jag fotade igår. Har dock inte så jätte mycket. Systemkameran lämnade jag hemma pågrund av hade ingen lust. Det går utför. Men jag har kamerans laddare med mig.
 
Båten skulle gå klockan 7 på morgonen. Tok för tidigt så vi var tvugna att åka mitt i natten. Kl 4 avgick bilen hemifrån.
 
Men morfar var glad ändå.
 
 
Väl framme vid båten höll vi på att bli hemskickade!!! Tanten påstod att vi avbokat och fått pengarna tillbaka. Det stämmer inte skrek morfar och pekade finger.
 
Eller ja så gick det inte till men det visade sig att det råkat bli dubbelbokat så vi hade fel biljett med oss. Skicka hem oss hade de inte tänkt, de kunde boka om oss och morfar pekade inte finger vad jag såg och skrek inte.
 
Men väl innanför grindarna så fick vi köra på direkt.
 
 
En stund senare kom även om systrer med familj. Sedan började den lååånga båtresan. Efter en stund gick jag på toa, inte för att jag behövde utanför att jag inte orkade sitta still.
 
Det blev en selfie utanför toalett båset men inne på toaletten eller ja. Ni vet vad jag menar. Vid där man tvättar händerna.
 
 
Sedan tvingade jag med båda kusinerna på soldäck. Den ena fick jag nästan hota. Eller ja.. jag lovade att inte putta ner honom över däck.
 
 
Sedan tvingade jag kusinen att ställa upp på en bild jag tänkte ha till instagram men valde bort sedan.
 
 
Sedan frågade jag snällt om båda kusinerna ville ta selfie med mig. Jag blev förvånad över att den som vägrades fotas på nyår sa ja. Denna använde jag på instastory.
 
 
Sedan provade jag minst 8 olika parfymer i butiken. Jag kommer köpa en på hemvägen och har två jag kommer välja mellan då. Samt har en tredje bubblare.
 
Sedan spelade jag enarmad bandit och blev inte rik. Sedan vet jag inte riktigt vad jag gjorde för helt plötsligt var jag med Jenny å Tim på soldäck. Där han fick springa lös. Han hittade en rolig vattenpöl.
 
 
 
Sedan har vi båtens sista bild å Danmarks första bild.
 
På ena bilden ser vi tim som sjöng "barnen på busse säger blä blä blä" och på andra bilden ser vi hur morfar TVINGADE mig att stå ute i spöregn för att han ville ta en bild på det.
 
 
Sedan fick vi äntligen dansk kioskmat.
 
 
Sedan blev det häng hos Paula resten av kvällen. Jag sov en stund, åt, bloggade,åt och sov sedan.
 
Idag blir det nya äventyr. På återseende.

Kommentera här: