De fick även en rosa kattsandspade

Korta verisionen:
Ny kattlåda och ny kattsand. Ungkatten klumpig, stora katten smidigare. Ungkatten trög. Glöm inte att titta på bilen på väg ut ifrån bloggen.
 
Långa verisionen.
 
Fram till igår så hade jag tre kattlådor. En med tak och lucka (stora syster katts), en med tak där jag tagit bort luckan och en vanlig kattlåda.
 
. Det roliga är att i ungkatten hade bott hos mig i över ett år innan hon kom på att hon kan använda stora syster katts kattlåda också och det blev så mycket lättare att städa när båda katterna använde alla tre lådorna MEN jag var sååå trött på den vanliga kattlådan eftersom ungkatten skvätter sand över hela lägenheten
 
Så jag bestämde mig för att köpa en ny kattlåda att ha som den tredje. Jag valde med att köpa en till kattlåda med tak eller en annan med tak där katten går in i lådan takvägen. Jag köpte den sistnämda som ni kan se på bilden.
 
 
Båda katterna har besökt den (tror dock inte de provat den än). Pepsi (ungkatten) hoppade in och ut rätt osmidigt. Medan  Sonja/bebis/ellervadhonnuheter (stora syster) mer klättra/klev in och ut. 
 
Det säger nog rätt mycket om deras olikheter. Stora syster katt är mer smidig.
 
Hoppas hoppas de båda gillar den, viktigast är att pepsi gillar den. Det lurigaste är att jag dessutom har bytt kattsandsort och katter kan ha åsikter men det borde inte vara några problem. Förut hade jag kitty power kattströ, billigt men blir ofärcht väldigt snabbt. Nu har de lyxsand ifrån ever clean så hoppas katterna begriper att de bytt upp sig. Jag har iallafall berättat det för dem.

Kommentera här: