Djur sommarland 2019

Jag varken packa upp eller Danmarks blogga igår men jag gjorde nästan allt annat på min "to do" lista.
 
Nu kommer sommarland eller ja. Först var vi tvinga att äta frukost. Mormors syster höll en pistol mot våra huvud och skrek "ÄT ÄT ÄT ÄT". OBS överdriver.
 
 
 
Sedan var vi framme vid sommarland. Lilla Tim blev lurad att sitta i vagnen genom att ge honom två stenar att hålla i.
 
 
De två större pojkarna åkte piraten (en berg och dalbana jag inte ens skulle åka i om jag ens fick betalt eller ja.. För något pris kanske men jag har inte tänkt ut det än).
 
Den lilla pojken hoppade studsmatta. 
 
 
Sedan var den lilla pojken hungrig och jag passade på att äta pannkakor eftersom min elaka syster hotade med att vi skulle äta på ett ställe utan god mat.
 
Men av någon anledning så glömde jag fota maten. Kan ha berott på att min syster stressade mig. Hon sa åt mig att äta så vi kunde gå snart. Överdriver inte. Sedan var jag upptagen med att spela pokemon. 
 
Det fanns ett pokemon gym där. Jag besegrade gymmet tre gånger innan jag tillslut kunde slänga in en pokemon där.Men den pokemonen blev inte långvarig där. Det var många som spelade trots min kompis påstod för några veckor sedan att det bara är jag och F som fortfarande spelar pokemon. 
 
Bullshit.
 
 
Sedan åkte den lilla pojken, den ena stora pojken och den gamla pojken safarie buss. Det tyckte det var roligt men på bilden så undrar nog mest den lilla pojken varför han sitter där. Men det var innan bussen kom igång.
 
 
Sedan var det änligen min tur att åka något. Stockbåtarna!!
 
Med den ännu äldre pojken och den andra stora pojken. Ja jag lovar att sluta nu!
 
 
 
Jag fick blåmärken av den här! Ett på varje arm. Har aldrig hänt tidigare, då har jag ändå åkt denna sedan jag kunde gå eller ja inte riktigt. Men jag har säkert åkt den i 25 år (ej hela tiden i 25 år)
 
Var tvungen att köpa en kylskåpsmagnet. Någon av oss var rädd för att få vatten i öronen.
 
 
Medan vi åkte denna så lekte överiga på lekplats. När vi kom dit var R fullt upptagen med att rida åsna. Eller ja.. Det kan ha varit jag som bad honom sätta sig på den.
 
Men det finns inga bevis.
 
 
Tar en rast i skrivande men det ser inte ni. Eller jo ni ser det eftersom jag skrivit det. Nu har det gått en timme. Ni väljer själva om ni vill ta en timmes rast i läsandet eller fortsätta läsa redan nu.
 
Sedan var det matrast. Morfar gnällde över att hans hamburgare var bränd. Jonathans (Tims pappa)  hamburgare var inte god men resten var nog nöjda. Jag åt en pommes. och snurrade på pokemon stop. Samt tog en selfie.
 
 
Sedan åkte vi bananbåtarna och det har jag redan bloggat om men skickat med en bild ändå.
 
 
Btw färgen i mitt hår är inte urtvättat. Jag färgade det så medvetet innan jag åkte till Danmark. Hade i väldigt mycket balsam i hårfärgen. Drömde i natt att jag köpte mängder med hårfärg men det var inte det jag skulle prata om.
 
Försökte ta en lika cool selfie som förra året men lyckades kanske inte så jätte bra.
 
 
Sedan tänkte jag äta en våffla MEN den butiken där jag tänkte köpa min våffla var stängd! I stället diskuterade jag, Jenny och Jonathan vart i berg och dalbanan brevid oss där det är otäckats. 
 
Tyvärr blev jag team Jonathan. Han tyckte De skarpa u-svängarna var läskigast och att det skulle vara hemskt om vagnen åkte rakt ut på asfalt.  
 
Team Jenny tyckte det på bilden var läskigast när man åker rakt ner mot vattnet. Men Team Jonathan tyckte det var bekvämare att landa i vattnet men det tyckte inte Team jenny.
 
 
Vi gick vidare på glassjakt. Det stället vi köpte glass hade ingen våffla. Trots kränkhet så köpte jag en frappe samt bacon snacks som min syster tyckte att jag skulle köpa till Tim pågrund av att hon köpt vatten till mig tidigare.
 
Baconsnacksen var ett bra beslut. De var sjukt goda! Tim hade även fått köpa två apor. OBS ej levande.
 
 
Sedan åkte vi lite till.
 
 
Sedan avslutade pojkarna med att äta innan vi åkte hem. Christoffers tjocka pommes var sjukt goda! Jag tiggde rätt bra. Jag stal fem st rätt fräckt innan jag tillslut flyttade till annat bord innan jag skulle få skäll.
 
 
Sedan hem till mormors syster. Där bjöds det på smörgås buffe och sedan kakbuffe.
 
 
 
 
 

Kommentera här: