En rubrik ifrån Danmark

Här kommer ett blogginlägg skrivet under lidande av seg segt internet så om jag ska ha bilder i det här inlägget så lär jag behöva sitta med datorn HELA natten.
 
 
Det har varit en känsloresande vecka. Mitt i allt så var det en Danmark resa bokad. I måndags insåg jag att jag omöjligen kunde åka för att någon var tvungen att passa hundarna. Men min tonårsyster tänkte likadant och ni kan gissa vem som vann enivistävlingen. Ingen slår en tonåring. Dock så hade det gått att lösas med djur även om både jag och systern åkt men det går inte att övertala en tonåring som bestämt sig.
 
Men att åka har känt motigt och omotiverande. Sent igår packade jag när jag var dödstrött. När jag idag klockan 03:40 något gick mot mormors hus så kändes det som en överaskning att det verkligen blev av. Även om jag hade bestämt mig att följa med så var det ingen självklarhet.
 
Jag är i Danmark nu. Låångt långt ifrån allt vad tumör heter. Ska försöka skriva ett annat inlägg om tumören men i det inlägget vill jag ha bilder. I värsta fall så får jag blogga ifrån mobilen eller om jag lyckats fixa bättre internet till datorn. Den som läser får se.  Huvudsyftet med det här inlägget är egentligen bara att skriva rätt planlöst.
 
Ääääh jag återkommer om en stund. 

Kommentera här: