Hemma igen

Idag ska mamma operera bort tumören i hjärnan så önskvärt om ni alla håller tummarna idag. Skicka härna bilder på era tummar med blåmärken imorgon.
 
Här kommer ett lite spontant snackinlägg utan någon direkt plan.
 
Jag kom hem ifrån Danmark igår och jag hade en bra resa trots första meningen i det här inlägget.  Denna resan har jag levt i min mobil mycket. Jag har spelat pokemon, fotat saker till instastory samt skrivit massor med mamma.
 
Det är lite stressande att vara i mobilen så mycket MEN ibland får det faktiskt vara så.  Jag tycker jag hunnit med mycket samtal med mina nära på plats också. Sedan har jag passat systerson också, då måste man verkligen vara i verkligheten. Vet ni hur snabb en 1,5 åring är? De kan vara riktigt snabba!! Mer om det i andra inlägg. 
 
Min lägenhet var inte rolig att komma hem till. Den var varm och äcklig. Jag vill inte ha fönster öppna när jag inte är hemma och sa aldrig till kattvakten om det. Men natten gick bra ändå trots värmen. Men jag vaknade sju tusen gånger.  Sedan mamma blev sjuk så har jag ljudet på mobilen. Eller ja.. jag hör om det ringer men inte allt annat. Så näst sista gången jag vaknade så vaknade jag för att jag trodde att det ringde men det var bara klara som snarkade. Sista gången jag vaknade så ringde det på rikigt, en försäljare! Jag svarade inte men insåg att det troligen var första gången jag hört min ringsingal sedan jag köpte den mobilen. 
 
#team ljudlös. 
 
Iallafall så är min lägenhet ganska trevlig nu när jag haft fönster öppna hela natten. På dagsordningen står det blogga, packa upp väskor och bada.

Kommentera här: