Max och Will smith

Nu till nästa aktvitet som skedde förra veckan.
 
Först mat på Max. Som den snälla systern jag var så bjöd jag min syster på en lyxshake. Jag fick välja mellan banan eller päron till henne.
 
"Du tog päron va?"  frågade hon mig medan vi väntade på maten. Hon kallar mig typ förutsägbar! Givetvis tog jag päron. Den var jag mest sugen på att köpa men den är inte värd att offta chokladen för. ALDRIG någonsin. 
 
 
Sedan hade vi någon halvtimme där vi satt på en bänk i skövde och spelade pokemon. Vi diskuterade vad ett av pokemonstoppen föreställde.
 
Jag berättade att jag hade snurrat på grodan. Vilken groda undrade Jenny? Hon påstår att grodan föreställer en karta över skövde men alla vettiga människor förstår att att det förestället en groda. (lovade att inte kalla Jenny pyskopat i det här inlägget, på tal om att jag precis kallade henne ovettig)
 
 
Sedan var det dags för bio. Vi skulle se Aladdin. Vi hade blandade känslor inför filmen. Jenny som har haft Aladdin som sin favoritfilm och har sett den fler gången när en normal människa var rädd för att bli besviken. 
 
Jag störde mig enormt mycket över att Will smith skulle spela anden. För även om jag älskar Will så tyckte jag inte han passade för den rollen.
 
Min elaka syster ville inte vara med på bild. Tur hon är mamma till min systerson och snart mamma till trollet.
 
 
 
Vad tyckte vi om filmen?? Vi älskade den båda två.  Vad tyckte jag om Will smiths insatts? Jo, överförväntan. Han gjorde rollen bra men han passar INTE i blått. 
 
Men det är sjukt att Will smith inte åldras! Han är ju ändå 51 år!!!
 
Bakom oss satt några som skrattade mycket, ibland visste man inte om man skrattade för att det var roligt eller om man skrattade för att de smittades.
 
 
 

Kommentera här: