Vin utan tillitsproblem

Nu till vad som hände förra lördagen. Eller ja det började några dagar tidigare när jag skickade ett meddelande till Catharina med texten "vi måste dricka vin".
 
Men först fjortisbild med katten.
 
 
Väl på plats när vi skulle grilla så började det givetvis spöregna men det löste sig ändå.
 
 
Jag hade tagit med mig vinet jag fick av Cahtarina när jag fyllde år. Den köptes pågrund av att den hade fin flaska. Till min förvåning så smakade den lika gott som den var fin.
 
 
På plats var även Michaela och Martina. Dock ej de på bilden nedan. På bilden ser vi kullsyskon till Pepsi som vi såg på första bilden i inlägget.
 
Alla katterna är uppfödda hos Martina.
 
 
Sedan fick vi äntligen mat! Det var skitgott och jag glömde fota min mat innan jag började äta. Tack och lov så tog Michaela en andra portion och att jag känner henne tillräckligt bra för att fråga om jag fick fota hennes mat.
 
Jag är ev. skum.
 
 
 
Först iväg var Martina och efter det tog så kom jag på att jag glömt ta selfie med någon men både Michaela och Cahtarina vägrade. Selfie är något man tar i början och inte efter mängder med vin. TYDLIGEN!
 
 
Sedan begav vi oss ut till stallet för hästarna ville gå ut. Där hittade jag den finaste hästen (min!).  Jag hade inga lämpliga skor så M och C tog ut de två hästarna som skulle ut.
 
En bit bort så ropade Catharina och bad mig att stänga av strömmen. Jag hade sett innan jag gick ut att den var avständ så jag svarade att den redan var det. Efter det så var jag fascinerad över hur lätt hon litade på mig. Ström är otäckt. När jag var hos M så frågade jag minst två gånger om strömmen verkligen var av innan jag tog i eltråden.
 
Men Catharina erkännde sedan att hon hade varit rädd för att jag hade skämtat. Så lite vettig var hon.
 
 
I stallet hittade jag nykläckt lamm. Den på bilden föddes dagen innan (!!!). Den var ju jätte stor.
 
 
 
 

Kommentera här: