Appen yourhour

För flera månader sedan så laddade jag ner en app som elakt nog berättar hur många timmar jag lägger på mobilen varje dag. 
 
Jag kan inte tänka mig någon elakare.  Iallafall jag ignorerar kritiken om att jag lägger för många timmar på mobilen (speciellt efter jag börjat spela sims) men det jag gillar med appen är att jag kan se hur många timmar jag sovit (iallafall den tiden där jag lägger ifrån mig mobilen och börjar försöka sova, dvs tiden jag spenderar i sängen)
 
 
Men nu stör jag mig på att de gjort om appen! Förutom så fick man "happy time" för att ha undvikit mobilen i 10 min. Nu ställer den högre krav på mig. Nu visar den timme för timme (sedan får man klicka in för att se allt man gjort med mobilen). Förut stod det 7 h 13 min "happy time" på tiden jag sov. Nu är det ett "happy hour" för varje timme jag sovit så jag måste räkna! samt titta på klockslaget innan och efter för att veta hur länge jag sovit.
 
 
Första bilden visar att jag gick och lade mig 22:22. Sedan fick jag "idle time" resten av den timmen.
 
Andra bilden visar den stunden jag var vaken den natten för att Klara väckte mig. Det stör mig att jag inte fick happy hour för jag var vaken 4 min! och ännu värre är det på 1:00 där jag inte fick happy hour för att jag var vaken i 5 sekunder!!!
 
Tredje bilden visar resten av alla mina happy hour som jag manuellt måste räkna. Sedan ser vi på 7 och 8 hur många minuter jag lade på mobilen den timmen. Den uppmärksamma ser att jag spelade sims det sista jag gjorde på kvällen, under natten och det första jag gjorde på morgonen.

Kommentera här: