Märkeskaffe och undercut

Igår så var jag inne en sväng i staden.
 
 
Först så åt jag frukost hos mormor som inte behagade att vara hemma. Jag blev mycket besviken men morfar var helt okej sällskap. Han var snäll och tog fram brödrosten och flytta mina ätbara saker en dm närmare mig.
 
Väl i staden läste jag en bok om kattungar (kommer ett inlägg om det) och sedan hade jag 40 min dötid som jag hade tänkt spela pokemon. Men jag hade turen att gå förbi nya espresso house som öppnade just igår. Det tog inte många sekunder innan jag bestämmde mig för att gå in där.
 
 
Jag beställde en vaniljlatte och den var helt klart den godaste vaniljlatten jag någonsin druckit. Om man bortser ifrån att jag var där mitt i lunchen (mycket människor som pratade) så var det mysigt där.
 
Mitt liv kommer genast bli mycket dyrare.
 
 
Jag längtar redan till jul så jag kan dricka tomtelatte varje dag. Sa jag att jag kommer bli fattigare?
 
 
Sedan tog jag bussen hem och krävde att mormor skulle vinka till mig när jag gick förbi. Hon skulle till friören och klippa sig den dagen.
 
Jag kan ev ha råkat ge årets näst sämsta råd. Jag föreslog att hon skulle be frisören att klippa henne utan spegel samt göra undercut på henne. Tror faktiskt att hon hade varit cool i det även om det är osannorlikt att hon skulle göra det.
 
Hur vid hon lydde mitt råd eller ej vet jag inte då hon inte skickat någon efterbild.
 

Kommentera här: