När man insåg att man inte ville bli nudist

Jag är rätt ensam med att heta mitt namn (Sabina).
 
Jag var 18 år första gången jag var i samma rum/byggnad (det var ridhus) som en annan Sabina. Så när jag läser kommentarerna i andras bloggar och det är en Sabina som kommenterar så kollar jag ALLTID om länkadressen går till min blogg. Jag är så pass självupptagen så jag är rädd för att någon kommenterar saker i mitt namn!
 
Men det var inte det vi skulle prata om utan en av punkterna på min 31 saker innan 31 lista. Närmare bestämt punkt 16. Vara naken en hel dag (men får ha kläder när jag lämnar lägenhet)
 
Denna utförde jag i söndags och jag måste nog ge upp planerna på att bli nudist för jag gillar inte att vara naken. Eller det kan vara skönt korta stunder men inte en hel dag. Att det känns ovant och konstigt det kan man träna bort men mitt största problem är att jag känner mig skitig när inte kläderna suger upp mitt svett och smuts.
 
 
Lagade mat gjorde jag inte utan jag värmde i micron men att städa naken var en speciell känsla. Att städa kattlådorna var lite läskigt för jag var rädd för att få kattsand där ingen vill ha kattsand. Typ överallt alltså.
 
Undrar hur många grannar och förbipasserande som sett mig naken nu. Den punkten är ingen stor grej (så länge ingen berättar att de sett mig naken). 
1 erik:

skriven

sa himla fin:) alskar din blogg

Kommentera här: