Netflix utan chill

Nu har jag sett på film igen.
 
The big wedding.
 
"Ett skilt par låtsas att de varit lyckligt gifta i många år för att behaga en särkild häst på deras adoptivsons bröllop: hans biologiska mor" - citerar netflix.
 
Jag gillar filmen. Det är bra skådespelare och roliga karaktärer även om själva handlingen är rätt ointressant. Hade velat ha en serie med dessa männskor. Den är rätt förutsägbar och man kan behöva skämskudde.
 
Revolutionary road
 
"April och Franks älgenskap faller sönder när en plan för att förändra deras "perfekta liv" blir deras sista chans att undvika tomhet" - citerar netflix.
 
Filmen utspelar sig 1955 och jag funderade länge på hur långt in i filmen måste man titta innan man kan ge upp och säga att man inte gillade filmen? Rätt svar var tydligen en timme. Efter det så blev den intressant och jag vill se filmen en gång till med nya ögon.
 
Jag säger bara FY FAN att vara kvinna och gift på 50 talet. Det är en viktig film som visar hur det varit och hur viktiga kvinnans rättigheter faktiskt är och att vi ska vara rädda om dem och vägra hamna i 50 tals fällan.   En bonus är att skådespelarna som spelar paret är desamma som i titanic. Dvs Leo och kate.
 
 
Bilden ovan är tagen ifrån filmen jag kommer skriva om här näst.
 
Black mirror bandersnatch.
 
"Året är 1984 och en ung programerare som arbetar med datorspel börjar ifrågesätta verkligheten. En drömlik berättelse med flera olika slut - netflix.
 
Man får i filmen göra olika val som påverkar handlingen och slutet. Man får undertiden olika slut och får gå tillbaka och göra annat val. Filmen (jag vet knappt om jag vill kalla det film) var tråkig, ointressant, seg, otäck och sjukt obehaglig. Man fick göra val som innebar att någon dog.
 
Rolig ide men jag känner som texten på bilden "om det här vore underhållning, skulle du väl göra det mer intressant". Men jag är nog tillräcklig dum för att se den en gång till. Behöver bearbeta det. 
 
 
 

Kommentera här: