New girl

Jag tittar som jag tidigare nämn på serien new girl och här kommer några tankar.
 
1. I ett avsnitt så ska Nick bo i samma rum som sin flickvän. Han tycker att det ska bli jobbigt för att då kommer han tvingas att byta om framför henne och att det är värre än att vara naken framför henne.
 
Jag har kommit fram till att jag håller med honom. Man är sjukt osexig när man ska ta på sig trosor/byxor.
 
2. Nick kallar fåglar för vindmöss. Det tyckte jag var gulligt och sååå smart.
 
3. I ett avsnitt så får Jess panik över att hon har meth (drog) i lägenheten. Sedan visade det sig att det bara var akvariestenar. Det får mig att fundera på hur lätt jag skulle kunna råka ha droger utan att veta om det. Jag hade tagit förgivet att stenarna var akvarie eller annan sorts prydnadstenar.
 
4. I ett annat asvnitt så pratar killarna om att de dissar tjejer med för små bröst. Jess blir irreterad över att de är utseende fixerad. Avsnittet handlar sedan om att hon är utseendefixerad över att hon har problem med att killen hon dejtar har mikropenis.
 
 
MEN att inte vilja dejta en kille med mikropenis har väl inte med utseendet att göra. Vem bryr sig om hur killens kuk ser ut slak? Problemet är väl sen när man ska ha sex om den fortfarande är mini? Dock så är penetrerande sex inte allt. 
 
Min poäng är att det handlar om vilken typ av sex man vill ha och att det inte har med utseendet att göra. Men det kanske det hade för Jess, vad vet jag.
 
 
6. Ang att nätverka utan trosor.
 
 
 
 

Kommentera här: