Övergiven och nerspydd

Godmorgon till en ny vecka. 
 
Någon gång under förra veckan så drömde jag att jag, min syster och Mikaela bodde på hotell i göteborg med ett stort sällskap. När det var dags för lunch så blev jag utlåst ifrån rummet och jag hörde de prata om att de skulle överaska mig med lunchställe och akvitet.
 
Jag tog förgivet att de skulle bestämma något jag inte ville göra så jag protestera surt och sa att jag hellre åt lunch ensam. Det lät jävlarna mig göra!!! Det var något otippat. I efterhand fick jag veta att min syster var på Liseberg (jag vet inte om de andra var med där också) men jag var rätt nöjd med min ensam tid.
 
Jag gick förbi en park där folk solade nakna. Sedan råkade jag hamna i en spritbutik (gick fel) men valde att vänta tills efter maten men mitt lunch ställe öppnade inte förens om en timme så jag övervägde att köpa vodka och dricka men insåg att det inte var en bra ide att dricka på tom mage. Jag är tydligen hemskt förståndig i drömmen.
 
 
Sedan vill jag varna för äckelvarning. En dag sov jag på soffan hos mamma. Jag vakde flera gånger samt drömde att jag vaknat.
 
En av gångerna jag vaknat så hade min syster kommit dit med Tim. Nyvaket hjälpte jag Tim upp hos mig i soffan och då spydde han ner hela mig! Så elak dröm. Han hade några dagar tidigare varit magsjuk så jag var rädd för att bli smittad. Tack och lov så luktade det inte illa (han hade tydligen bara ammat)

Kommentera här: