Serier hittils 2019

Nu har det gått ett X antal dagar sedan sedan det blev 2019. Nytt för i år är att jag har antecknat i ett block vilka tv-serier jag tittar på. 
 
Jag brukar vara rätt monogam och hålla mig till en serie i taget MEN i slutet av 2018 så bröt jag det och följde tre serier samtidigt så de serierna var igång när året började.
 
¤  The big bang theory.
¤ Beverly hills (håller jag fortfarande på med i skrivande stund)
¤ Huset fullt igen (nyaste säsongen).
 
Ett rolig citat ifrån big bang ang vad en vad geologi handlar om:
 
"De svarar på frågan: vad snubblade jag på nu?"
 
 
Bild ifrån beverly hils. För att det störde mig. Vi fortsätter listan.
 
¤ You som jag redan bloggat om HÄR.  
¤ Presion break. Den nyaste säsongen som kom ut flera år efter de andra. Jag var väldigt opepp på att se den då serien inte tillhör den genren som jag vanligtvis gillar. Men eftersom jag sett tidigare säsonger minst 2 gånger så kände jag mig tillslut tvungen. Sedan hade jag hört att den nya säsongen skulle vara dålig det gjorde mig inte mer sugen MEN till min förvåning så gillade jag den. 
¤ Orphan black. Jag hade en otittat säsong kvar men valde att se om hela eftersom jag knappt minns den näst sista. Första säsongen är verkligen grymt bra! Efter att ha sett sista avsnittet så känner jag saknad. Jag hade velat följa tjejerna i en spinoff serie som handlar om deras liv nu när de inte behöver kämpa för överlevnad.
 
 
¤ How i met your mother. Jag är fortfarande team Barney och Robin!
¤ Grace and Frankie. Nyaste säsongen (5). Konstigt nog känns det bra att veta att även 70 + åringars liv är besvärligt.
¤ Vänner. Ville se något bekant. Jag är fortfarande team Joey och Rachel men denna gången var jag mer okej med Rachel och Ross.
 
 
New girl. Denna tittar jag på i skrivande stund (förutom beverly hils). Det hade kommit en ny säsong jag valde mellan att titta på nya säsongen eller börja på säsong ett. Jag valde att börja ifrån början eftersom jag känner mig själv. Allt för ofta så tittar jag på nya säsongen och när den är slut så börjar jag om på första säsongen. Så jag kände att det var lika bra att spara tid.

Kommentera här: