Tänk efter vart man har kuken

Vet ni vad jag stör mig på?
 
Människor som anmäler andra människor får åtal. En elak människa gör något elak och blir inte åtalad för det. Offret namnger den skyldiga eller kanske till och med bara anmäler blir åtalad för förtal medans den elaka inte blir åtalad pågrund av brist på bevis.
 
Nu syftar jag inte enbart på våldtäkter men det skulle inte fårvåna mig om fler våldtagna kvinnor har blivit åtalade än misstänka våldtäktsmän. Nu vet jag inte om det blivit bättre med den nya samtycketslagen men problemet med våldtäkter är att ord står mot ord. En våldtäktsman som gett en kvinna synliga skador blir friad eftersom de inte vet om sexet var frivilligt eller ej (!!)
 
1. Det är extremt få falskanmälningar så fäll hellre än fria om det till och med syns på henne att hon blivit våldtagen.
2. Även om det råkade vara ett frivilligt hårdhänt sex. Lås in honom ändå.
 
Ang punkt två. Låt männen ta lite ansvar om han har hårdhänt sex med någon som anmäler honom för våldtäkt så bör han se över innan sexet vilka han har hårdhänt sex med. Man bör bara ha hårdhänt sex med sådana man litar på. OBS. Jag har inte hårdhänt sex men tycker ändå män borde tänka efter lite.
 
 
Om vi istället ska prata om något jag vet att jag förstår mig på. Dvs oavancerat sex.
 
En kille har vid flera gånger sagt en tid efter sexet att det verkade som jag ledsnade mot slutet. Vad jag inte kan begripa är hur den snälla och lyhörda killen som jag anser att han är kan fortsätta ha sex med mig om han är osäker om jag faktiskt fortfarande vill ha sex.
 
Jag begriper det inte. Jag vet att han fortfarande har mitt samtyckte men det kan inte han veta. Att ta upp det efter sexet, ja då är det redan försent. Fortsätt inte att ha sex med någon du är osäker på om hon ELLER han vill. 

Kommentera här: