Tankarna på annat håll

Godmorgon!
 
Jag skriver mer eller mindre alltid vad som händer medan jag är vaken. Nu ska det handla om vad som händer medan jag sover.
 
Jag drömde för ett tag sedan att jag skulle gå ut med Klara (hunden). Efter att ha gått typ 7 km så upptäctkte jag att jag satt kopplet fel! Det satt inte ens på Klara utan på mammas katt Sigge! Men Klara följde snällt med ändå. Ibland kan jag drömma att jag är ute och går för att sedan upptäcka att jag glömt hunden hemma. Det här har dock aldrig hänt i verkligheten (enligt mig, Klara anser nog att jag glömt henne).
 
Men handen på hjärtat. Det är allt för många promenader där jag inte är mentalt med Klara under våra promenader. Jag har koll på vart hon är och hur hon rör sig men jag är ändå inte där. Ofta är jag i min egna värld. Bearbetar bekymmer eller dagdrömmer. Men till mitt försvar så händer det Klara också. Att hon är upptagen med annat och glömmer mig. Hon har även några gånger gått promenad utan människa också. 
 
 
Sorry Ida! Men hon var så söt när hon sov med Lucia och en sprayflaska. Jag får ju liksom inte ta kort på henne vaken så ibland får man passa på. 
 

Kommentera här: