#TBT Sonja kattunge

När pepsi hade bott hos mig ett år så visade jag bilder på henne ifrån hennes första tid. Idag kör vi istället bilder ifrån de första månaderna som stora syster katt bodde hos mig. Jag har bilder när hon är yngre men de har jag inte i datorn.
 
Om jag minns rätt så var första bilden ifrån första kvällen hon bodde hos oss. Det känns fantastiskt att se bilder på Ella och Alice också. Så mycket kärlek.
 
 
Julgran med en mini kattunge är väldigt spännande. Jag hade grannen naken ett tag innan jag klädde den. Tur var det väl för mig och granen. Jag VET att jag råkat stava fel på granen i det här inlägget men jag lät det stå kvar, jag bjuder på det. Grannen har jag tack och lov aldrig sett naken. 
 
 
Alice ville ha bebis med kattungen men kattungen bytte kanins kärleks handling till en annan kärlekshandling.
 
 
Nästa bild är kanske inte så bra på kattungen men jag ville mest visa den stackars blomman. Fyra månader (eller något) efter denna bild så blev blomman butralt misshandlad.  Kattunge "råkade" välta ner blomma på golvet. Där valp tog blomman i munnen och sprang i väg med den!  Jag tog med blomman till mamma för omplantering (ni anade kanske att det behövdes) och där har den bott  sedan dess.
 
Så blomman mår idag väldigt bra och har växt.
 
 
 
Även idag några kg senare så försöker hon lägga sig i kamerväskan även om hon då fick plats bättre.
 
 
Jag fick hjälp att klä granen (ej grannen) och jag antar att ingen blev förvånad av att jag fick slänga glittret sedan när julen var slut.
 
 
 
Sista bilden ser vi kattunge spegla sig. Det är enda bilden som är tagen 2015 (på självaste nyårsdagen9
 
 
 
 

Kommentera här: