The sims mobil

Jag har fått ett nytt beroende!
 
För några dagar sedan laddade jag ner the sims mobil verision. Jag visste inte att det fanns utan jag chansade bara. Det är inte lika roligt som dator verisionen och jag vill egentligen knappt säga att det är samma spel men det är ändå underhållande.
 
 
På jobbet eller tidsbestämda dejter så finns det olika saker att göra (genom att trycka på stjärnorna på bilden ovan)
 
 
Sedan får man olika uppdrag att göra. Det kan vara allt ifrån jobb, relationer till vad som helst.
 
 
MEN den stora nackdelen med spelet är att simen bara har ett visst antal energipoäng som dras för varje handling hen gör. Fyller på gör man antigen genom att vänta eller kissa, duscha eller sova. MEN man blir inte helt utvilad och man för inte göra de sist nämda för ofta. Så det enda säkra kortet är att vänta. Fördelen med det är att man ständigt blir tvingad att ta en paus.
 
Simen behöver heller inte sova, äta eller andra behov. 
 
 
Jobb, dejter och annat tidsbestämt håller på 1, 2, 4 eller 8 timmar så man kan sätta simen i arbete medan man sover. De uppdragen går fortare att genomföra medan man spelar men gör man ingenting så tar det den tiden jag skrev ovan.
 
En annan nackdel med spelet är att viss text är märkligt översatt och vissa saker kan vara luriga att lista ut hur man ska göra (speciellt om man inte trycker på frågetecknet på uppdragen)
 
Men i stora hela så är det riktigt roligt!

Kommentera här: