Vecka 10

Veckans sorgligaste: Skådesperlaren Luke perry som spelade Dylan i Beverly gick bort efter att ha drabbats av en stroke. Jag tittar ju igenom beverly hils och samma dag som jag fick reda på att han dött så hade jag kommit till det avsnittet där Dylan återvänder efter tre år. Då säger Steve "Titta vem som har återvänt ifrån de döda". Det kändes extremt märkligt.
 
 Veckans skönhetsupptäckt: För ett tag sedan fick jag en duschkräm ifrån Barnängen i doften rosa jasmin. Nu har den fått flytta in i min dusch och den luktar så gott! Ej högsta betyg men näst högsta kan den nog få.
 
Veckans ätbara: Varsamt saltade chips ifrån Bjäre chips. Sååå goda. Tror jag tycker de är godare än estrella och olw.
 
Veckans tips: Att gå in på Matildamagnisson och kolla på poster på "det goda knullet". Hon har ritat två kroppar som har sex och hur det ser ut innuti. Mer intressant än vad det låter. Länk till bilden ser ni HÄR. Cool tjej. Följ. 

Veckans insikt: Jag klarar inte av att lyssna på konspirationsteorier. Det stör mig för mycket att inte veta om det är sant eller inte. Dock så finns det en väldigt bra podd om ämnet som heter just konspirationsteorier eller något liknande.
 
Veckans överaskning: Häromnatten så beställde jag en sak ifrån nätet. Jag blev sjukt imponerad över att jag samma dag fick ett sms om att varan fanns att hämta i affären. Jag var imponerad tills dagen efter då jag hämtade ut packetet och fick min testagram istället.
 
Veckans komiska: Att det står i aftonbladet (tror jag) om Jon Henriks mystiska sjukdom. Tinitus!! Såå dramatiskt. Aftonbladet (eller vem du var) verkar aldrig ha hörtalas om tinitus förut.
 
Veckans störande: Mobilspel! Eller ja själva spelen är jag för men jag stör mig på deras sätt att tjäna pengar. Man kan spela gratis och jag begriper att de behöver tjäna pengar på spelet. Men man får betala för småsaker. I det stora hela så kan de bli rätt dyrt om man är otålig. Jag hade hellre sett en engångs summa eller en månadsumma. Många spel är värda att betala för men jag känner inte för att köpa the sims biljetter. 

Veckans ursäkt: Går till Carolina af Ugglas. När hon var med i melodifestivalen med låten "snälla, snälla" så tyckte jag att den var skitdålig men nu har jag ändrat mig. Idag så gillar jag låten så jag är väl helt enkelt tillräckligt mogen nu.
 
 
 
 
 

Kommentera här: