Vecka 11 funderingar

Saker som hänt eller som jag tänkt på i veckan.
 
 
¤ Ibland när jag är ute och går så tänker jag. Ibland upptäcker jag att jag kan ord jag inte visste att jag kunde. Det händer rätt ofta att jag får googla för att se om ordet verkligen finns och om det betyder det jag tror att det betyder. Senaste ordet var ponera!  Varför kan jag det? Det måste vara så att jag hört ordet i en podcast eller läst det på instagram. Så man blir allmänbildad av socialamedier!
 
¤ Jag höll på att klanta mig i veckan när jag skulle ge katterna kattmat. Blötmat i portionspåsar. Katterna äter i olika rum så när jag skulle slänga första påsen så höll jag på att öppna och hälla den andras påsens innehåll i soporna! Jag hade blivit hatat resten av livet om jag gjort så. 
 
¤ När vi ändå är inne på mat. Jag upplever att jag blir mättare fortare boroende på vad jag äter för mat. Bekant mat kan jag äta hur mycket som helst (eller kanske inte). Men ny mat kan jag inte äta så mycket av hur gott det än är. Smaklökarna kanske barar klarar ett visst antal nya intryck. Eller är jag skum(mare än vanligt)?
 
¤ En störande grej är att när jag har fel så gillar jag att säga "jag vet väl bäst själv vad DU tycker/tänker/gör/äger". Såå roligt och helt ironiskt. 
 
¤ En annan sak som jag däremot stör mig på är att jag ibland skriver me2 i chattkonverationer där jag håller med den andra. Jag använder aldrig förkortningar på det sättet annars och jag tycker nog faktiskt att det är lite förminskande mot "me too".
 
 
Igår när jag fotade smink och glossybox så fixade jag i ordning filten som fotobakgrund. Det var tydligen uppskattat. 
 
 

Kommentera här: