Vill ha en ny sjöjungfrufilm!

De första minutrarna i en film är till för att man ska bli intresserad och nyfiken (det har jag lärt mig i skolan). Men jag fungerar tydligen inte som man ska för under de minutrarna så har jag ångrat mig och vill inte se på film längre.
 
 
Jag är helt enkelt en tv-serie människa för då har man underhållning en lång tid framöver. Med film så tar det slut efter ett par timmar och sedan måste man välja film igen (skitjobbigt)
 
MEN till det här inlägget så har jag tvingat mig själv att se tre filmer. Medan jag valde film så tänkte jag att "jag borde egentligen inte vara så svår att välja film till, jag gillar ju det mesta i rätt genre". HAHA trodde jag va. 
 
Alla filmerna finns på netflix
 
 
Vet att texten är rätt suddig.  Denna film (the best of me) var jag inte sugen att se först eftersom jag trodde det bara skulle vara kärleksslisk. Men sedan såg jag att det var drama och jag gillar drama.
 
Det handlar om ett par som var ihop som tonråingar och på en begravning så möts de igen. Trots de fortfarande älskar varandra så har de smärtsamma minnen som ställer till det (ja, jag sammanfattar bilden)
 
Filmen pendlar mellan att visa nutid och tiden då de träffades å blev kära. Jag måste säga att jag gillade filmen mycket MEN (varför finns det alltid ett men) när filmen var slut så kände jag mest, var det här allt? Det kändes som de fick slut på ideer och ville knyta ihop säcken och tog det slutet de ville ha. Jag gillade hur den slutade men jag råder ändå att stänga av filmen när man får reda på varför de gjorde slut som tonåringar och när den ena vägrar träffa den andra.
 
För jag tycker ni borde se den. Den har dock ett par hemska scener.
 
 
Näst på tur var the little mermaid och jag anser seriöst att den borde ha haft 18 års gräns.  INGEN borde se den om man inte har en person under 18 med sig. Denna filmen hade jag velat se enda sedan jag fick reda på att den skulle göras och jag blev så besviken. Kändes mer som en barnfilm (för lite större barn)
 
Vad den handlade om? Jo en flicka, en journalist och en sjöjungfru på en Cirkus. Jag borde ha vetat att jag inte gillade den när jag såg att den utspelade sig på en cirkus.  De hade kunnat göra denna filmen så bra om de hade haft bättre handling.
 
Dock så kan jag inte säga att filmen är dålig bara för att jag inte gillade den. 
 
 
Jag överväger att aldrig mer titta på en film.. Sist ut var Before i fall som handlar om en tjej som tvingas leva samma dag om och om igen. Det låter som en film jag hade velat se men jag tyckte de mesta karaktärerna var ointressanta. Förutom den snälla killen, den lesbiska och den mobbade. 
 
Så mycker mer än så har jag inte att säga. 

Kommentera här: