Borde ha skällt på giraffen också

Först vill jag berätta en sak om när jag färgade håret. Innan jag blekte håret så hade jag i kokosolja för att återfukta håret.
 
Det roliga var att när jag gjorde det så råkade jag tappa lite på ungkatten. Hon blev jätte rädd! och hon tyckte det smakade skumt. Stackars lilla kissen.
 
 
Nästa punkt ska handla om den jädra giraffen.
 
När jag skulle sova i söndags kväll så bestämde sig mensen för att infinna sig. Innan jag somnat så började min livmoder göra ont. Vad har det med giraffen att göra? Jo det kommer. 10 timmar efter mensen kommit så hade jag hunnit skälla på två djur av tre möjliga.
 
Först ut var Klara. Jag vaknade mitt i natten av att hon och giraffen ville upp i sängen. Jag hjälpte henne och hon lekte med giraffen i sängen medan jag halvsov. Sedan hoppade giraffen ner på golvet och hund far efter den och ville ha hjälp och komma upp igen. Jag hjälpte giraffen först, sedan Klara. Då blev klara ivrig mot giraffen och hoppade på mot mig. Då blev jag irreterade och satte giraffen på hyllan och vi somnade om.
 
När jag senare på morgonen vaknade och innan jag hade lämnat sängen så var ungkatten busig och attackerade mina fingrar. Då blev jag tillslut irreterad. Det är inte lätt det första dygnet med mens. Stora syster katt fick dock inget skäll den dagen.

Kommentera här: