Göteborg, del 1 av 4

I måndags tog jag mitt pick och pack och drog till göteborg. 
 
Det märkliga var att att nästan alla på tåget gick av i Alingsås. Varför? Det var likadant på vägen hem. Efter Alingsås så var min tågvagn nästan tom.
 
Klockan 13:05 så var jag framme i göteborg och satt vid spårvagnarna och drackkaffe i solen.
 
 
Jag skulle vara på hotellet vid 15 så jag hade inte bråttom utan jag tog en lugn promenad dit och på fötterna hade jag mina nya skor.
 
De fick dock bara med på promenaden till hotellet, de skötte sig men annars råder jag inte att ha nya skor när man ska gå mycket. Vilket jag blev förvånad över att min mamma inte påpekade när jag skickade en bild där man såg att jag hade skorna på mig.
 
 
Jag fick komma in på hotellet en timme tidigare och fick äran att bo på våning två. Till skillnad ifrån när jag bodde där i januari och bodde på våning 13.
 
Badrummet var litet men trist så det fotade jag inte men annars var rummet mysigt och utsikten var väl godkänd. Jag lyckades bli rädd för min egen spegelbild. Jag såg en säng i spegeln och fick för mig att det var ett rum till i rummet.
 
 
Efter att ha bekantat mig med rummet så gick jag till universeum för att titta på dinosaurier. Först så blev jag inte så imponerad men sedan kom jag till tyrannosaurus rex.
 
Att stå brevid henne var riktigt obehagligt till en början. Om en köttätande dinosaurie rör sig och låter. Då gör man rätt att frukta sitt liv även om någon påstår att den inte är levande. Det tog ärligt en bra stund innan jag kände mig helt bekväm att stå brevid hen. Jag överdriver faktiskt inte!!
 
Man fick inte klappa dinosarna för de kunde bitas. Min favorit är den på bilden som inte är rex.  Inte pågrund av hur hon ser ut, utan för hennes personlighet!
 
 
Efter att kollat på dinos, överiga saker där, dinos igen så hade det gått några timmar och jag var hunrig. Min plan för första kvällen var egentligen vegansk kebab. Men jag kände inte för att gå 20-30 min (eller något)  för att sedan gå yttligare 15 min (eller något). Så jag tog spårvagnen tillbaka till centralstationen och gick sedan för att köpa med mig max till hotellet.
 
Sedan avslutade jag kvällen med ansiktsmask och pokemonspelande. Jag håller upp benet på bilden för att ni ska se att jag ej var naken.
 
 
Jag hade egentligen varit sugen på att ta ett glasvin i hotellbaren men jag var trött.
 
 

Kommentera här: