I väntan på Ellen

På tal om namn som jag skrev om igår. Jag sökte i bloggen på namnet Ellen. Jag har bara skrivit det några få gånger och jag hittade inläggen som jag skrev när jag precis tingat Klara innan jag hämtade henne (och hon fortfarande hette Ellen).
 
Det är nästan komiskt hur munter jag lät. Jag kopierar lite.

30 mars 2015:
"Denna är numera tingad. Det var inte lätt att välja valp av två stycken som nästan såg identiska ut. Men denna var mest vaken av dem så jag får väl tro att det var ödet. Hade båda sovit så hade jag nog valt den andra. Men det blir säkert jätte bra". 
 
[--]
 
Hon är 6 veckor nu så hon ska inte hämtas förens om två veckor (14 april). Känns lite märkligt. Visst det ska bli jätte roligt men det är svårt att vara 100 % glad. Jag hade hellre köpt en till hund än en ny hund. Så lite vemodigt känns det. 
 
 
 
 31 mars 2015
Om 12 dagar så ska jag hämta min valp. Nu kanske jag är jätte hemsk men jag tänker inte så mycket på henne. Jag är inte glad över att få en valp. Jag vill ha hund men jag är inte så jätte nöjd över att jag ska ha ett liv utan Ella.

Men nyss lade jag in bilder ifrån datorn och såg bilderna på valp och kände bara.. kärlek. Den lilla varelsen är helt underbar.
 
 
I det sista inlägget så nämde jag att jag funderade på namnet Klara. Idag är jag mycket gladare över att hon finns i mitt liv 💕
 
För er stackare som hamnat i bloggen som inte känner mig. Min förra hund hade avlivats några veckor innan jag tingade Klara/Ellen.Så jag var i sorg och jag rekomenderar egentligen inte att skaffa en ny hund såpass tätt efter den gamla just för att inte är lika glad över valpens ankomst. 
 

Kommentera här: