Pokemon go i gbg

Jag spelade en hel del pokemon i Göteborg. Det är mycket roligare än hemma där de mer eller mindre knappt finns några pokemon eller några stop. Det finns heller inget pokemon gym där jag bor.
 
 
Men gpsen krånglade en hel del där nere. Vid ett tillfälle trodde den att jag var någon helt annan stans än vad jag var. Jag har ritat på bilden vart jag var i verkligheten.
 
 
Som ni ser så är det ett pokemon gym på andra sidan vägen. Den kom jag åt ofta pågrund av gps strul. Jag kunde alltså göra några matcher för att sedan inte nå gymmet för att sedan nå igen och köra matcher.
 
Det är så irreterade när man nästan besegrat ett gym och sedan hinner man inte komma åt det förens någon annan djävul ifrån fel lag tagit över gymmer. Det hände två gånger. Ena gången hade jag nästan besegrat den nya ägaren igen när jag inte kom åt. Jag övervägde nästan att klä på mig och gå ut! 
 
Men då kom en ifrån mitt lag och tog över så jag kunde slänga in en av mina pokemon. Andra gången orkade jag inte besegra den nya ägaren men det gjorde någon annan ifrån mitt lag. När jag kom tillbaka så var det två rosa pokemon med ägg på magen. Så jag följde temat och satte in en rosa pokemon jag med.
 
 
Jag blev rörd sen på morgonen när jag såg att en fjärde person också hade kört rosa pokemon. Dock så var nr 5 och 6 glädjedödare och valde något annat.

Kommentera här: