Rallylydnad vecka

Förra veckan så var vi på hundklubben tre gånger (!). Först på onsdag på öppenträningen (som vi ska gå på nu när vanliga kursen är slut). Sedan hade de träningshelg så vi åkte dit för att gynna klubben för att de hittar på aktiviteter.
 
Eftersom blogginlägget handlar om Klara så kanske jag borde ha iallafall en bild på henne. Det är fullt med maskrosor på klubben. När jag kom dit igår fm så regnade det maskrosor (överblommade)
 
 
 
Alla tre dagar kan beskrivas som "hon gör det hon ska" och är lydig men hon har inte riktigt lika mycket energi som hon brukar ha. Igår gjorde vi en helt felfri nybörjarbana (!!) enda felet är att hon går lite långsam. 
 
Men helt otroligt att JAG inte gjorde en enda miss. Jag tror hon är lite trött efter löpet. Igår kunde man skylla lugnet på värmen men i onsdags var det faktiskt inte varmt.
 
 
Förutom att vara duktiga så gjorde jag färdigt pysslet vi började på kursen för några veckor sedan. Nu har jag ALLA skyltar (på alla nivår) med beskrivning lätttillägligt att ta med mig.
 
Nu behöver jag aldrig undra hur många meter det är mellan konerna eller ännu värre, avståndet mellan skylt och hinder som vi i gruppen typ aldrig lär oss.
 
 
 
OKEJ jag erkänner, bilden är tagen innan jag satt fast alla skyltar men jag lovar, den är klar nu när jag skriver det här.
 
Nu dröjer det 1,5 vecka till nästa rally träning.
 

Kommentera här: