Seriemördare och skolskjutning

Jag vill börja med att ge en offentlig ursäkt till Sabina 19 år men Zac Efron är ett geni! 
 
Jag har givetvis sett filmen "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" där Zac spelar seriemördaren Ted bundy, Zac gör den rollen så bra som den pyskopatiska och arroganta Ted. I filmen så får man följa händelseförloppet ifrån Teds flickväns perspektiv samt se Ted i rättegången hur han tror sig själv när han säger att han är oskyldig. Man får inte direkt se när han begår mord (och allt skit han utsatte kvinnor för. Så vidrig men fascinerande man. 
 
Jag gilade vinkeln av filmen men hade gärna sett en till film med Zac när man får se honom begå morden. Men samtidigt så kanske inte en sådan film behövs då anhöriga till offren fortfarande lever och lider.
 
 
 
 
Vi fortsätter att prata Netflix (där jag såg ovanstående film).
 
Jag har även sett den svenska serien "störst av allt" som handlar om en skolskjutning. Serien börjar med att den enda överlevande grips misstänkt för mord, medhjälp till mord och mordförsök.
 
Sedan får man allt eftersom se vad som hände den morgonen samt vägen till skjutningen. Jag kände nog alla möjliga känslor under seriens gång. Glädje, ilska, irritatiion, föräskelse och sorg. Började nästan gråta vid ett tillfälle, ni som sett den vet när annars är ni ev. pyskopater.
 
Vuxna är föresten vidriga, som sagt, ni som sett förstår.  Jag blev så ledsen och arg när hon lämnades ensam på sjukhuset. (vill inte avslöja för mycket).

Kommentera här: