Tidsinställer

Ciao! Eller något.

Ni som följer mig på instagram eller känner mig i verkliga livet vet troligen om att jag varit i göteborg i veckan.
 
Eftersom jag inte tog med mig datorn så är veckans alla blogginlägg skrivna förra helgen. Men det härinlägget är skrivet igår kväll efter jag kommit hem. Jag är sjukt trött men glad över några fina dagar i göteborg. Några inlägg fram över är också skriva förra helgen men färska inlägg kommer allt eftersom jag orkar.
 
Innan vi börjar prata om Göteborg så tycker jag att vi ska prata om vad jag gjorde förra lördagen. Nämligen färgade håret. Vi börjar med en bild.
 
 
Den uppmärksamma kan ana att jag blonderat håret.
 
Jag råder ingen att färga håret MEN om ni ska göra det så råder jag er att läsa bruksanvisningen för det gjorde inte jag pågrund av att jag andvänt den blonderingen tidigare och trodde jag visste vad jag höll på med.
 
Men när jag skulle skölja ur det och ta i efter bandlingen så upptäckte jag att det inte var två efter behandlingar man fått med, jag hade alltså blonderat håret utan blonderingspulvret (!!!).
 
Blonderingsvätskan gjorde tydligen helt okej jobb för ljusare blev det och der rosa försvann. Dock lite gult men ändå en färg som jag hade kunnat leva med om det inte vore för att jag redan bestämt att jag skulle färga rosa/lila över. (måler är egentligen att vara ljus i sommar när färgen är urtvättad)
 
 
Lite ojämt men skitsaksamma!!
 
Kvällens inlägg blir med högst sannorlikt ett tidsinställt inlägg som är skrivet innan gbg.
 
 
 

Kommentera här: