Urban Decay - Game of thrones

Vet ni vad jag tycker?
 
Game of thrones är väldigt överskattat. Jo det är en bra serie men den är inte bättre än alla andra serier så det är sjukt vad omtalad den är. Dock så är det en bra dejtingserie då den tilltalar båda könen.
 
Men det var inte det vi skulle prata om utan vi skulle prata om sminkmärket Urban Decay och deras Game of thrones kollektion. Eftersom man inte kan ha för lite röda läppstift så skulle jag bara köpa ett läppstift. Läppstift hyslan var ju snygg.
 
Men jag råkade köpa två läppstift. Styckpriset var dyrare än vad min indiska linsgryta och ett glas vin kostade.
 
 
Båda läppstiften var mycket snyggare på läpparna än vad de var när jag målade lite på handen för att se färgen, då var jag inte så imponerad.
 
Det mörkröda (jag har verkligen saknat att ha mörkrött läppstift, hade det jämt 2014) heter white walker (jag tycker de kunde ha hittat någon kvinna i serien och döpa läppstiftet efter.
 
Det normalröda heter Daenery. Jag hade egentligen velat ha ett Sansa läppstift (gillar henne mest av de namnen, men hennes läppstift var i fel färg).
 
 
Sedan till något jag inte tänkt köpa.. Game of thrones ögonskuggpaletten. Dels så var den svindyr och sedan blev jag inte sugen när jag såg färgerna på hemsidan. Jag var inte heller imponerad av tronen man kunde bygga i den.
 
Men i affären när jag kände på färgerna så såg de riktigt fina ut. Så den fick följa med mig hem.
 
 
 
Färgerna! Kanske lite väl många shimmriga men de är riktigt fina på.
 
 
Det syns inte på bilderna men förpackningen ser ut som en bok (står fint i en hylla på mitt sminkbord). Sedan kan man dra ut ögonskuggorna helt, opraktiskt men den står som sagt fint i hyllan så jag tycker den var värt sitt svindyra pris.
 
 
Sedan köpte jag även settingspray men inlägget blir för långt för att visa det och de är inte så jätte spännande att titta på. Så jag bjuder på två selfies istället, där jag iklädd sminket.
 
 
 
Kommer två till shoppinginlägg i framtiden. Två produkter ifrån indy beatuty samt ett inlägg om mina nya örhängen.
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: