Adventkalendrar 2019

Ska vi prata om adventkalendrar? (Eller vinterfestkalendrar om någon vill bli provecerad). De började säljas redan i september! Så man har haft tid på sig att bli förälskad.
 
Jag köper i princip inte en kalender om jag inte fått se innehållet först. Det är onödigt att få saker man inte vill ha. Det ska kännas värt priset. Förutom att innehållet oftast står med på webbshoppen så finns det en youtuber  som öppnar mängder med kalendrar varje år.
 
Här är en sammanfattning om vad hon tycker om årets kalendrar.
 
 
Det roliga är att i den videon så nämner hon tre favoriter som hon tror att de flesta kommer tycka om.
 
1. The body shop stora kalender.
2. Asos.
3. Look fantastic.
 
Det roliga är att jag köpt just dessa tre.  Den sistnämnda har jag inte sett innehållet på utan jag försöker låta det bli en överaskning. Asos köpte jag pågrund av Maggis video när hon öppnade den (dock var jag sugen på den även innan hon öppnade). Tbs har jag inte haft på många år och har saknat den.
 
Sedan har jag även köpt nyx sminkalender. Dennas innehåll är jag också ovetande om. Men som Maggi sa i videon ovan: "gillar man läppprodukter så kommer man gilla den här". Jag älskar läppprodukter! Så det kommer nog bli bra.
 
Sedan har jag beställt en nagellackkalender ifrån opi (jag har inte lärt mig att köpa cf än). Samt en kalender med sexleksaker.  Sedan har jag även en tekalender ifrån pukka. 
 
Jag förtjänar det här.
 
Glossybox var jag inte sugen på i år efter att ha sett innehållet (jag var inte sugen innan heller). Eleven släpper tyvärr ingen i år. Rituals hade varit roligt att testa något år men de kalendrarna har aldrig varit tillräckligt spännande.  Lykos kalender verkar riktigt bra i år men den fick inte komma hem för även jag har en gräns. Hm sminkkalender verkade också väldigt spännande i år. 
 
Sedan finns det hur mycket andra spännande kalendrar.

Kommentera här: