Har numera starka armar

OKEJ.
 
Jag ligger efter i bloggandet. Förra lördagen åkte jag till trevliga 50 talet men först ska vi prata om vad jag tydligen gjorde innan det.
 
Jag höll i nalle puh Thea.
 
 
Sedan bakade jag bullar med storebror Tim. Vi bytte av varandra. När han ledsnat så fick jag vara med. Jenny orkade väl bara passa en av oss. 
 
 
Jag har inte nämnt Mamma på länge. Hon avslutade strålningen för en evighets sedan. Sedan drygt en månad tillbaka så har hon elektroner på huvudet. De ska hindra/bromsa cancern ifrån att föröka sig. Numera tar hon cellgift i 5 dagar för att sedan ha uppehåll i tre veckor. Generellt så mår hon bra förutom några dagar då hon hade feber samt mådde väldigt illa.
 
Större delen av tiden tänker jag knappt på att hon är sjuk men sedan kommer det dagar då allt suger. Iallafall hon har fyra sådana hära plåster på huvudet. Ifrån dem så går det en sladd ner till en väska där hon har batteri. Mamma är verkligen super duktig.
 
 
Sedan har jag även hållit hello kitty Thea. Ps. Jag är inte ledsen men ibland ser det ut så pågrund av fransförläningen.
 
 
Sedan bevittnade jag tydligen en glasspaus. Nej de frågade inte om jag ville ha.
 
 
Sedan har jag hållit i Thea samtidigt som jag hade på mig kepsen som storebror Tim satt på mig.
 
 
Vad är en bild genomgång utan ett foto på mina djur i fönstret? Svara gärna på frågan via brev.
 
 
 
 
Jennys avkommor har varit hos Mikaela för att bli fotograferade. Enligt säkra källor så fotades det julkort.
 
 
Sedan har jag druckit säsongens första tomtelatte.
 
 
Jag och Morfar var på dollarstore. 
 
 
Alltså.. Hur tänkte dollarstore här? Det är skitbra att de har miljövänliga kassar men jag vill inte ha en kasse där det står nedbrytbar på! Tänk om någon galning får för sig att JAG är nedbrytbar eller att JAG själv påverkas negativt. 
 
Som peppande ord fast tvärtom.
 
 
Mitt pokemon spelade har tagits till en ny nivå. I somras var jag tvingen att passera fiendens mark för att komma åt pokemon stop/gym. Men numera har jag två pokestop och ett pokemon gym på mitt revir.
 
Givetvis har jag med min livskamrat medan jag spelar. En kväll när jag spelade så hade jag med mig henne, mammas hund och båda mammas katter. Jag vet inte om jag spelade bättre men jag hade iallafall moraliskt stöd.
 
På tal om att ha med sig Klara. Två gånger den senaste månaden så jag har lyckats smita ifrån Klara medan hon sover och gå ner till tvättstugan. Jag har kommit fram till att det är läskigt där nere. Det känns mycket bättre när Klara är med.
 
 
Sedan har jag även haft den stora äran att få hålla i Thea.
 
 
PS. Jar har tvättat tröjan mellan första och sista bilden. Hoppas jag.. första bilden är tagen 3 november och sista bilden 20 november
 
 
 
 
 

Kommentera här: