Katter, barn och arg rygg

Ska vi gå igenom vad jag gjort mellan Elmia och det senaste vinterbadet? Iallafall om man ska tyda mina mobilbilder.
 
Jo jag har köpt en ny klänning.  Om tre veckor så blir det 50 års fest med 50tals tema. Givetvis så ville jag ha en prickig klänning. 
 
 
Jag har börjat analysera hur jag mår i olika delar av min menscykel. Efter två veckor så visar det en dipp vid mens och ägglossning. 
 
Vad jag vill ha sagt med det är att i ägglossningsdippen så gjorde jag av med negativ energi genom att måla.  Denna är snart klar! En kväll så kämpade jag bra med hästens ansikte, jag fick inte till det. Men nu är jag nöjd. Det är först och främst hals och öron kvar.
 
 
På Elmia så var det en konstnär som ställde ut. Hon målade inte ögon eller näsborrar på sina hästar. Den kvinnan är ett geni!!  
 
Kladdbym.se . Spana in. Hon säljer glas och allt möjligt. Perfekt presenttips. 
 
 
Följande text har egentligen inget med bilden nedan att göra.. Men stora syster katt som vi ser på bilden har med texten att göra. 
 
En natt gick jag och lade mig tidigt. när jag nästan hade somnat så började det jama. Jag tror hon sa "Hallå??! Människan?! Du är bokat för kel ett par timmar till"
 
 
I tisdags så var det dags att fylla på min fransförlägning. Jag fick komplimang för mina riktiga fransar. Jag har de bästa franstjejen någonsin sett. Mina fransar är lätta att sätta förlägning på. Fransarna är raka utan småhår i mellan.
 
Märklig kroppdel att vara genetisk perfekt på. Efter att ha legat på rygg blundande i en timme (eller något) så vaknade jag upp med ont i ländryggen. Jag vet inte om jag hade sovit konstigt eller om det hände något när jag gick tidigare (det knäppte typ till i höften/ljumsken) eller om det berodde på något annat. 
 
I skrivande stund så är det inte helt bra men det har blivit så mycket bättre och jag är nästan bra igen. Men jag har haft tur. Jag har egentligen bara haft ont efter att jag legat och ska röra mig igen.
 
 
Sedan följde jag med systerdottern till bvc. Hon var jätte duktig. Hon vägdes och mättes. Samt fick rotavacin i munnen (!).  Jag har tydligen legat under en sten eftersom jag inte hade någon aning att man kunde få vacin i munnen. 
 
Sedan skickade barnskötaren ut mig med bebisen för att Jenny skylle fylla i papper om hur hon mår (tydligen gör man det två månader efter man fött för att se att modern inte har förlossnings deprission). Jag hade också velat fylla i den listan men det var inte fy skam att passa bebis under tiden.
 
 
Eftersom Jenny gillar när jag bloggar om hennes barn så fortsätter jag. 
 
I veckan så var Jenny och barnen hemma hos mamma. Medan Jenny gick till affären så passade mamam Tim när mamma var fräck nog att gå på toa. Så hon bad mig hålla öronen på honom under tiden.
 
Jag var utmärkt barnvakt. När han upptäckte att hon var borta så frågade han var mormor var någonstans. Jag berättade att hon var på toa och snart skulle komma tillbaka.  Han stack i från mig in på toaletten (mamma hade inte hunnit börja än). Så jag försökte ta honom i handen och leda honom ut ifrån badrummet. 
 
Det slutade med att han puttade (!) ut mig och stängde dörren (!).
 
 
Men jag hade bättre framgång hos en gnälllig lilltjej senare. Jag gick henne att sluta gnälla!
 
 
Vi avslutar inlägget med en Pepsibild. Jag har nog inget att säga om henne.. Eller jo. För några veckor sedan så satt jag på toa. Något framåt böjd med mobilen i handen när hon fick för sig att hoppa upp på min rygg!
 
Ingen bra vinkel att hoppa upp i och jag hade bara nattlinne på mig. Livsfarligt.
 
 
Jag har inte skrivit om Klara.. Hon fick ett back on track täcke som jag köpte på Elmia. Det är egentligen en storlek för stort men det funkar. Perfekt att ha innan, imellan och efter hundträning. 
 
 
 
 
 
 
 
1 Lisa:

skriven

Härliga bilder :) Söta barn och djur :)

Kommentera här: