Living with Yourself

För ett tag sedan tipsade egoina om serien Living with Yourself som finns på netflix. Jag är fräck och kopierar hennes ord:
 
Det handlar om en man som råkar klona sig själv. Ska inte spoila mer än så. Men KAOS. Se den!
 
 
Men tillskillnad ifrån egoina så tänker jag spoila!
 
 
Huvudpersonen åker till ett spa för i hopp om att bli en bättre person. Men vad han inte vet är att de på spat klonar personerna och dödar orginalen. klonen är alltså en bättre verision av en själv. Men något går fel så huvudpersonen dör inte utan är den enda som får leva med sin klon. Klonen har hans minnen och allt. 
 
Lite tankar:
¤ Om man har en klon med ens minnen och ser identisk ut som en själv. Känns det verkligen som att dö då? Även om min kropp och min hjärna dör så finns jag ändå kvar.  Det är en knepig känsla. Det är dock inte okej att mörda människor utan deras vetskap (det är tragiskt) men om de hade vetat om spelreglerna alltså. 
 
¤ Att leva ihop med sin klon som är en bättre verison av en själv.. det måste vara vidrigt och ens självkänsla hade blivit sämre än sämst.
 
¤ Huvudpersonens klon berättar för en annan klon att den är en klon. Det måste vara det elakaste man någonsin kan göra! Vem vill vara en klon till en verklig människa? Jag är inte helt emot kloner men någon form av egen identitet behöver de.
 
¤ En klon som är en bättre verison av en själv.. Jag tror det är för bra för att vara sant. Jag tror att klonen är en perfekt människa i ett tag men såsmåning om så hamnar den i gamla mönster och blir som hen var innan. 
 
 

Kommentera här: