Den mest händelserika veckan någonsin

Ja ni.. Livet som 31 åring började lite väl spännande. Men vi spolar tillbaka tiden några dagar.
 
Jag kom på katterna med att sova brevid varandra i soffan. Den stora frågan är, vem av dem lade sig där först? Såå oändligt spännande.
 
 
Jag färgade håret och misslyckades med sminkning ifrån min nya the balm ögonskuggpalett som jag fick av mig själv i födelsedagspresent.
 
 
Jag har även varit på tårtbuffe. Det är en årlig tradition på konstnatta. Man blir lika besviken varje år. Det börjar gott men man blir för mätt för fort. Inte ok.
 
 
Sedan har jag köpt bebiskläder till min systerdotter. Tydligen är det ett krav att man måste köpa något innan man träffar bebisen men dock så hade jag träffat bebisen två gånger innan jag köpte kläderna.
 
 
Fick för mig att göra en svart sotning. Det kanske inte är mitt snyggaste jag men lite cool känner jag mig allt.
 
 
Jag skålade in min nya ålder med rödvin. Det här vinet rekomenderas. Lättdrucket. 
 
 
Jag firade min födelsedag med glitter, blått läppstift och tårta
 
 
 
Dagen efter min födelsedag så hade Thea på sig kläderna jag köpt till henne.
 
 
Sedan åkte jag och Jenny till Mikaela som också ville träffa bebisen. Deras barn lekte för fullt med varandra.
 
Nu väntar jag bara på att Jenny och Mikaela ska bli lesbiska så de kan bli kära i varandra.
 
 
Natten efter besöket så var jag hemma hos en av mina grannar för första gången. Vi väntade på polisen som sedan berättade att det var som vi hade trott.  Medan allt ovan hände så låg våran 82 åriga granne död i sin lägenhet. 
 
Så mina katter kan skriva på sitt cv att de blivit jagade av två snälla poliser. Varför jag inte ville vara i min lägenhet, det får ni faktiskt fundera ut själva. 
 
Men vi fortsätter.
 
Efter en sömnlös natt med få timmars sömn så var det dags för hundträning. Tydligen skulle vi ha träningstävling. Jag ville egentligen inte vara med men jag är snäll och hade tidigare under hösten föreslagit att de kunde ha träningstävling samma dag som vi ändå har träning. Dvs jag ger folk tips att lura mig. 
 
Trots regnet så gick det bra. Speciellt när vi slapp att få poäng på papper utan bara muntlig kritik efteråt.  Det var första gången Klara gick en hel bana utan godis. Gick över förväntan även om hon är bättre med godis. Regnade gjorde det också.
 
 
Båda mina systrar har gjort fransförlängning. Så jag ville inte vara sämre. Btw fixa fransarna står med på min 32 saker innan 32 lista. Jag vill bara poängtera att det stod på listan innan jag fixade fransarna. Jag har dock inte publicerat listan offentligt men ni får lita på mina ord.
 
Det var en speciell känsla att blunda i två timmar. Jag valde likadana fransar som mina systrar. de är långa och dramatiska. Kan vara häftigt att testa ett tag. Men jag hade nog valt diskretare fransar om inte mina systrar hade varit dramatiska. 
 
 
En annan sak på min 32 saker innan 32 är att gunga. Jag lovar att jag bestämde det innan jag gungade! Sluta misstro mig.
 
 
 
 
Jag och katterna bor hos mamma just nu. I deras gästrum. Hunden tyckte det var jätte konstigt att jag stängde in henne där första natten.
 
Katterna har upptäckt bokhyllan! Mer om det under bilden.
 
 
Bokhyllan är skithög så jag når faktiskt knappt upp och kan omöjligen rädda dem.
 
Stora systerkatt hoppade upp genom att hoppa upp på mina axlar (och sedan vidare) och kom ner genom att kana/hoppa ner ifrån hyllans ena kant. Det är ett långt stup!!
 
Lilla syster katt kom upp genom att hoppa på tavelhyllan brevid bokhyllan. Hur kom hon ner då?  Jo första gången så hoppade hon till fönstret, andra gången till tavelhyllan (rätt smalt), tredje gången hoppade hon ifrån hyllan och landade i sängen (!!!) , såg livsfarligt ut. Hur hon kom ner fjärde och femte gången vet jag inte. 
1 Lisa:

skriven

Vilka härliga bilder och dina kissar är så söta :)

Kommentera här: