fiender är tråkigt

I söndags hade jag ögonmigrän så när jag ändå var tvungen att undvika skärmar och solljus så passade jag på att göra "Lyssna på alla låtar på ett album (på spotify)" som fanns med på min 32 saker innan 32 lista.
 
Jag valde att lyssna på Veronica maggio och hennes album  "fiender är tråkigt".  Nu har jag lyssnar igenom alla låtarna flera gånger och kommer nämna låtarna i favoritordning. Men jag kan bara säga att Verionica är ett geni och att hon är super duktig. De flesta låtarna är faktiskt bra. 

Tillfälligheter:
Gillar väldigt mycket. Kvalar till spellista på spotify. Tycker vinnaren borde ha en längre motivering än "gillar väldigt mycket" MEN JAG ÄLSKAR DEN!
 
5 minuter:
Jag har en liten hatkärlek till denna låten. Den ger creepy vibbar. Vill egentligen sätta denna längre ner på listan men jag vill ha den på min spotifylista. Jag vill egentligen inte ha denna på top tre men tydligen hamnade den där ändå. 
 
Jag kastar bort mitt liv:
Hade kunnat vara favoriten och jag tycker den egentligen är bäst. Men det är ingen låt jag behöver i mitt liv just nu men vid andra ställe i livet så hade den lätt varit nummer 1. 

Där hjärtat satt förut:
Trodde denna som favorit tills jag gjorde denna listan och insåg att jag kanske inte behövde den på min privata spotifylista. Tyvärr måste jag lyssna på bevisen (dvs det jag skriver)
 
 
En timme till:
Gillar delen med att himlen är blåå osv.. Vissa gånger när jag lyssnat igenom låtarna så har denna varit min favorit men den håller inte hela vägen för att bli nr 1. 
 
Solen har gått ner:
Gillar och har inget direkt att säga. 
 
Fiender är tråkigt:
Jag förstår att Maggio har namngett albumet av den här låten. Den är väldigt bra men refrängen ger mellanstadie vibbar. "Vänner är för evigt, de har man kvar, fiender är tråkigt, super duber tråkigt". Men annars hade den kunnat vara favoriten.  Men bra radiolåt. 
 
kurt cobain:
Låten är välidgt bra men något känns inte helt rätt men en bra radiolåt.
 
Vilken sekund som helst:
vill inte tillägga något. 
 
Rosa drinkar och champagne:
Borde vara riktigt bra med tanke på texten men vill bara byta låt.
 
 
Så nu vidare till nästa album?

Kommentera här: