Kunde ha skrivit en clickbait men låter bli

Lite random ifrån det senaste.
 
Först ut en sötbild.
 
 
Den 1,5 veckorna jag bodde hos mamma så lyckades jag fånga en bild när ungkatten tilläts kela med stora syster.
 
 
Jenny tvingade mig att ta en selfie med Thea. Tydligen har jag och Tim en selfie där vi båda har de kläderna som jag och Thea hade på oss den dagen. Eller hur det nu var. Jenny tvingade mig iallafall.
 
 
Klara har varit hos vetinären på häloskontroll. 
 
MEN det var inte det jag ville skriva. Inne på röntgen så kom vetrinären fram till mig och sa "jag glömde fråga, men du är över 18 va?". Haha jag är 31.  På bilden ser vi hur Klara ser ut på insidan när hon ligger på rygg.
 
Det hade varit intressant att jämnföra de bilderna (på Klaras friska hjärta) med de bilderna vi tog den dagen när Ella avlivades och hennes hjärta inte var friskt. 
 
 
På hemvägen gick jag in på systemet (behövde inte visa leg) och en sväng på ica. Det är sååå smidigt att Klara snällt kan sitta i buren under tiden vi var inne i affären. Dock så var det alltid en människa kvar inne i bilen hos Klara. 
 
 
 
En vardaglig bild på några av mina favoritkvinnor och favoritbarn. Samt en av mina favorithundar
 
 
Bildbevis på att jag satt i foton i mina ramar i köket. Jag behöver tejpa fast korten men det är ett senare projekt.
 
 
 
Min plan var aldrig att katterna skulle ha kattmat på skrivbordet men så blev det ändå eftersom jag ville ha mat i två rum så en av katterna ska få större möjlighet att äta i fred. Jag har haft skålarna lösa på bordet men nu har jag styrt upp det och båda katterna förstod syftet.
 
 
Sedan har jag varit på tjejmiddag. De andra åt smörgåstårta men eftersom jag lovar mig själv att aldrig behöva smaka på det igen så åt jag räckmacka.
 
Givetvis drack vi bubbel. 
 
Innan middagen så tänkte jag skämta med värdinnan och fråga om alla gäster får med sig varsin kattunge hem men då visste jag inte ens att hon hade kattungar. Det var på adventfika samma värdinna kom en en korg full av kattungar! Några veckor senare flyttade ungkatten (bilden ovan) hem till mig. 
 
 
 
Kattungen på bilden är rätt lik ungkatten så det hade varit häftigt att ha den i focken men Stora syster katt vill inte ha fler småsyskon och inte heller hon som städar kattlådorna.  Men vill ni ha en piratkopia av ungkatten så finns säkert hen att tinga. 

Kommentera här: