Det som kom hem ifrån Danmark

Jag tror aldrig jag bloggade om mina inköp ifrån båten hem ifrån Danmark. Oavsett så vill jag prata om dem nu.
 
Vit toblerone. Vet ni vad som är bäst med denna? Förutom att den troligen är god. Ni läste rätt, den är troligen god. Vilket innebär att jag inte ätit denna än! Den har legat bortglömd i ett skåp. Jag är sååå tacksam över att ha en stunds njutning framför mig.
 
Powerbank. Alltså jag var väldigt tveksam till om jag skulle köpa den men detta köp är bland de bästa jag gjort. Jag visste inte hur mycket jag behövde den. Jag är extremt dålig på att ladda innan jag går hemifrån.
 
Vattenflaska/termos. Denna är egentligen bara till nya medlemar men tjejen i kassan var trevlig och vi hade skönhetsrelaterade sakerna gemensamt. När hon frågade om jag hade ett medlemskort så kan jag ha sagt något om att det var tur att hon påminde mig, för annars hade morfar blivit arg på mig.
 
 
Parfym. Jag bestämde på båten påväg ner att jag skulle köpa en parfym. Jag valde mellan en ralph lauren och en  marc jacobs. Men det blev den första för jag kom fram till att den luktade godast. Den var också billigast.
 
Rituals of ayurveda.  Denna doften har jag varit sugen på sedan januari. Den innehåller en hudkräm, handtvål, kroppsskrubb och duschkräm. Eller ja.. Duschkrämen är duschskum. Jag önskade jag ville skriva hur fantastiskt känsla det är med skumet men det tycker jag tyvärr inte. Föredrar gele/olja/flytande. Men gott luktar allt.
 
Ansiktsmask ifrån the body shop. Den har det långa namnet Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask. Jag har testat den några gånger och den är så skön på huden.
 
 

Kommentera här: